VIVA VOX – KOMBANK Arena

VIVA VOX - KOMBANK Arena, Tiket Klub
VIVA VOX - KOMBANK Arena, Tiket Klub

VIVA VOX

KOMBANK Arena

Saturday, 9. May 2015 u 20:00h

Hor Viva Vox iz Beograda, predvođen dirigentkinjom Jasminom Lorin, postoji od 9. maja 2005. godine. Ubrzo u svoje nastupe uvodi ritmičku podršku bitboksa, vokalne tehnike kojom se imitiraju zvuci bubnjeva i perkusija, i okreće se izvođenju popularne muzike isključivo glasovima, bez instrumentalne pratnje (a cappella). Ova kombinacija čini ih jedinstvenim u našoj zemlji.

Širu popularnost u zemlji i svetu stekli su u julu 2011. godine, kada je video snimak njihovog izvođenja pesme Du hast nemačkog benda Rammstein postao viralni hit na društvenoj mreži YouTube. Usledio je koncert u beogradskom Sava Centru 1. decembra 2011. godine, za koji su karte bile rasprodate već dve nedelje unapred. Na ovom koncertu prvi put su u svom maniru izveli miks pesama britanskog benda The Prodigy koji je po popularnosti nadmašio njihovu obradu pesme Du hast. Samo godinu dana kasnije, početkom decembra 2012., Viva Vox je pred prepunom velikom salom Sava Centra održao ne jedan, već tri rasprodata koncerta u nizu. Ipak, njihova energija najbolje je došla do izražaja na velikim domaćim rok festivalima Belgrade Beer Fest 2012. i EXIT 2013. godine, koji su zvanično i otvorili. Ostatak sveta dobio je priliku da ih sluša uživo na turnejama u Kini, Poljskoj, Češkoj, Austriji, Belorusiji i mnogim drugim zemljama.

Vrhunac njihove dosadašnje karijere predstavlja koncert u sali Generalne skupštine Ujedinjenih Nacija povodom proslave Srpske nove godine 14. januara 2013. godine, kojim su preuzeli odgovornu ulogu kulturnih ambasadora naše zemlje pred celim svetom. Kao jedini muzički sastav iz Srbije koji je ikada nastupio u ovoj dvorani, Viva Vox se pridružio listi probranih svetskih muzičara kojima je pripala ta velika čast.

9. maja ove godine, tačno na 10. godišnjicu osnivanja, Viva Vox će održati svoj prvi samostalan koncert u Kombank Areni. Karte možete nabaviti od srede 21. januara na svim prodajnim mestima Eventima. Prvih 500 ulaznica za parter mogu se kupiti po sniženoj ceni od 1000 dinara, dok će u redovnoj prodaji cene po sektorima iznositi 1200, 1700, 2100 i 2500 dinara.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!