ZDRAVKO ČOLIĆ – ulaznice – Štark Arena

ZDRAVKO ČOLIĆ – ulaznice

“ZDRAVKO ČOLIĆ”

Štark Arena       

28.12.2019 u 20h – ŠESTI KONCERT!!!

27 DEC 2019 PETAK, 20:00 -NOVI KONCERT peti

13 DEC 2019 PETAK, 20:00

Štark Arena
Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Beograd

ZDRAVKO ČOLIĆ U ŠTARK ARENI 29.11.2019

29 NOV 2019 PETAK, 20:00

30.11.2019 u 20h Novi koncert!!!

Štark Arena       

14.12.2019 20h

Muzička legenda Zdravko Čolić zakazao je 4. koncert u beogradskoj Štark Areni za 14. decembar.

Tri koncerta rezervisana za 29. i 30. novembar i 13. decembar,  rasprodata su neverovatnom brzinom, interesovanje ne jenjava tri nedelje pred prvi nastup, pa je najveća regionalna zvezda rešila da i četvrtu noć zapeva u najvećoj hali na Balkanu.  Ovo do sada nije pošlo za rukom ni jednom izvođaču, iako Zdravko od početka svoje karijere ne prestaje da ruši rekorde i postavlja standarde kada je uspeh i status zvezde u pitanju.  Potvrdu najpopularnijeg  muzičara na ovim prostorima bez konkurencije dobio je još davne 1978. nakon velikog koncerta na Marakani, a tu titulu nosi i danas. Njegovi nastupi su nedeljama unapred rasprodati kako u halama bivše Jugoslavije, tako i u velikim salama širom sveta. Uz hitove uz koje su odrastale generacije uživaće ove jeseni  beogradska publika koja ga čeka 5 godina, a on obećava večeri prepune emocija, posebne energije i  vrhunske muzike.

Najveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić  održat će krajem novembra veliki koncert u Štark Areni u Beogradu . Nakon dve rasprodane beogradske Arene 2014 god. u kojima je pevao pred više od 40 hiljada ljudi, Zdravko Čolić se pred beogradsku publiku vraca ponovo u petak ,29.novembra 2019. u 20h.

Ovaj koncertni velemajstor iznova je dokazao da je sreća publike i njegova sreća,  Uz bogati katalog Čolićevih hitova. “Gori vatra”, “Jedna zima sa Kristinom”, “Ti si mi u krvi”, “Glavo luda” ili pak neke od  pesama sa novog albuma kao što su ”Tebe cuvam za kraj ”, ‘Niceg nije bilo izmedju nas ” – samo su neki od bezvremenskih hitova kojima Čolić opravdava status vladara regionalne scene.

Koncert u beogradskoj Štark Areni sledi kao nastavak uspešne turneje “Ono malo srece  koja je započela 24.mart 2018 god., a nazvana je po istoimenom 15. studiskom albumu. U punim i rasprodanim dvoranama od Švedske i Nemačke, preko Makedonije, Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske do, konačno, Srbije, Zdravko Čolić i ovom turnejom potvrđuje kako je miljenik svih generacija te pokazuje zašto je već preko 40 godina vodeći izvođač u regiji za kojim interes ne jenjava.

Zdravko Čolić poznat je po podizanju lestvice u koncertnim nastupima, a po količini energije, emocija i zavidnog iskustva na sceni neupitno je još jedno sjajno scensko iskustvo. Koncertni spektakl koji je pred nama, a za koji se na svim dosadašnjim tačkama turneje tražila ulaznica više, obecava i produkcija svetske klase.

Deca do 3 godine ulaze besplatno s tim da sede roditeljima u krilu. Osobe sa invaliditetom u kolicima ulaze besplatno. Više informacija u vezi ulaza za osobe sa invaliditetom možete dobiti slanjem e-pošte na info@starkarena.co.rs

 

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!