Zorica Brunclik – KOMBANK Arena

Zorica Brunclik - KOMBANK Arena, Tiket Klub
Zorica Brunclik - KOMBANK Arena, Tiket Klub

Zorica Brunclik

KOMBANK Arena

Uto, 11. Nov 2014 u 20:00h

“UZ SVAKU KUPLJENU ULAZNICU DOBIJA SE CD ZORICE BRUNCLIK. DISKOVI SE MOGU PREUZETI NA DAN DOGAĐAJA, DVA SATA PRED POČETAK KONCERTA, NA BLAGAJNI KOMBANK ARENE!”

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da “Melos Estrada” organizuje veliki solistički koncert Zorice Brunclik u Kombank Areni 11.11.2014. godine sa početkom u 20 časova koji će obeležiti 40 godina njenog postojanja i rada na estradi.

Kao istaknuti umetnik,  prodala je preko 15 miliona nosača zvuka u zemlji i inostranstvu.  Njene pesme se nalaze na više od 60 izdanja (singl, LP, MC, CD, Video) koja su izdavale renomirane izdavačke kuće PGP-RTS, Diskos, Diskoton, Gold-Mjuzik, VIP i Grand.  Pobeđivala je nebrojano puta na festivalima, na nekima i više puta uzastopno (Mesam, Ilidža, Poselo 202, Šumadijski Sabor, Moravski Biseri, Vrnjačka Banja). Tokom karijere održala je na hiljade koncerata, od kojih je na stotine solističkih koncerata, u najprestižnijim dvoranama širom stare Jugoslavije i u Beogradu.

Na koncertu u Kombank Areni 11. novembra Zorica Brunclik pevaće sa mnogobrojnim prijateljima-gostima svoje najveće hitove: „Avlije Avlije“, „A tebe nema“, „Košava“, „Tamo gde si ti“, „Kada bi me pitali“, „Sve je ljubav“, „Otkopčano jeleče“, „Zakletva“, „Lažem sebe“ i  još mnogo, mnogo drugih hitova.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!