DINO MERLIN – HIPODROM – Kragujevac- karte

DINO MERLIN – karte

HIPODROM

ZBOG VREMENSKIH NEPRILIKA KONCERT DINA MERLINA PREMESTEN NA KNEZEV ARSENAL

Kragujevac je već nedeljama unazad sav u znaku dugo najavljivanog open-air spektakla Dina Merlina, a organizacijski tim koje predvode mnogobrojne tehničke ekipe angažovane na njegovoj realizaciji proteklih par dana prati vremenske prilike koje su pogodile našu zemlju. Za realizaciju ovakvog mega projekta ništa ne sme biti prepušteno slučaju, a svi posetioci zaslužuju najbolji mogući ugodjaj.

Izuzetno nepovoljni vremenski uslovi i obilne padavina su u tolikoj meri nakvasile travnati teren na Hipodromu, da tehničke ekipe nisu u mogućnosti da pristupe realizaciji postavke bine.Zbog toga je organizator koncerta Dina Merlina u Kragujevcu, nakon dugog razmatranja odlučio da je u najboljem interesu publike kao i bezbednosti i tehničke realizacije, da promeniti lokaciju održavanja koncerta sa Hipodroma u Kragujevcu na Knežev Arsenal. Nova lokacija, udaljena svega 2 km od prvobitne, će u datim uslovima svim posetiocima omogućiti još bolji i komforniji doživljaj koncerta na otvorenom, saopšteno je iz organizacionog tima.

Svi oni koji u subotu budu u Arsenalu sigurno će doživeti jedinstvenu muzičko-scensku čaroliju kakvu samo priređuje neprikosnoveni Merlin: osvežena set lista posebno pripremljena za letnju sezonu i velika produkcija obogaćena specijalnim efektima koja ide uz rame sa najvećim zvezdama današnjice. Pod dirigentskom palicom ovog harizmatičnog umetnika 30.6. sve ćeto biti pretvoreno u nezaboravnu čaroliju na otvorenom.

Uoči polaska za Kragujevac Dino Merlin je poručio da jedva čeka susret sa svojom publikom u subotu, 30.6. u Kneževom Arsenalu.

20:30, Saturday, 30. Jun 2018

Kragujevačkog oktobra bb
Kragujevac

Carolija Dina Merlina ponovo u Srbiji

-Dino Merlin prvi put u Kragujevcu-

U okviru aktuelne svetske turneje “Hotel Nacional”, kojoj je do sada prisustvovalo blizu 700.000 ljudi, Dino Merlin prvi put u karijeri dolazi u Kragujevac. Ovog leta, 30.6.2018. na Hipodrom u Kragujevcu, donosi ultimativni muzičko-scenski show, iskrenu emociju i jedinstvenu energiju zbog kojih već sad možemo reći da publiku očekuje još jedna noć nezaboravne muzičke čarolije Dina Merlina.

Ne postoji mnogo izvodjaca koji mogu da se pohvale kako su napunili beogradsku Arenu,a tek da su to izveli tri puta zaredom. Medjutim, njemu je to poslo za rukom 2011. godine da bi 2015. Arena ponovo bila prepuna dve uzastopne veceri.

Koncerti ovog umetnika po standardima produkcije i performansa idu uz rame najvećih evropskih i svetskih zvezda. Nakon tri godine Dino ce ponovo nastupiti u Srbiji. Ovoga puta u Kragujevcu, koji ce 30. juna biti domacin najveceg spektakla u ovom delu Evrope.

Prvih 3.000 ulaznica za parter naci ce se u predprodaji od 02.04.2018.

 Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!