BRKOVI – Hala sportova

BRKOVI - Hala sportova, Tiket Klub
BRKOVI - Hala sportova, Tiket Klub

BRKOVI

Hala sportova

Friday, 1. Apr 2016 u  20:30h

 Cena: 600 din.

Turbo-pank-folk bend Brkovi održaće svoj do sada najveći koncert u karijeri 1. aprila (20:30) u Hali sportova u Beogradu, gde će promovisati novi album!

Nije šala, Brkovi će zaista 1. aprila nastupiti u Hali sportova! Pošto se radi o našem najvećem nastupu do sada u karijeri, pozvali smo posebne goste. Dakle, super gosti, najveći koncert, promocija albuma, svirat ćemo i staro i novo…“, najavljuje frontmen Šemso (Shamso) 69.

Bend koji već godinama žari i pali regionom i Evropom zahvaljujući hitovima kakvi su “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Nisam ja za tebe”, “Samac”… na koncert u Halu sportova ne dolazi praznih ruku – fanovi će već u februaru moći da osete slast novih pesama besplatno na netu!

Novi album će se zvati ‘Torzo Dade Topića’. Izlazi za nešto manje od mjesec dana. Radi se o 11 potpuno novih autorskih pjesama“, objašnjava Šemso.

Ljubitelji Brkova već od 21. januara mogu doći do ulaznice za Halu sportova koja u početnom promo periodu košta samo 600 dinara, na blagajni Doma omladine Beograda.

Brkovi su hrvatski turbofolk-pankrok sastav iz Zagreba. Udaljene žanrove su duhovito spojili u melodioznu celinu. Od turbofolka koriste emotivne stihove spojene sa žestinom pank roka i težinom hevi metala. Njihove prostodušne tekstove prožima izravan svirački stil. Albume objavljuju samostalno, bez posredništva diskografske kuće. Smatraju kako im izdavačka kuća za promociju albuma nije potrebna, već sav posao oko celokupne organizacije obavljaju sami. Kao razloge navode prisutnost interneta kao i činjenicu da ukoliko bi potpisali ugovor sa izdavačkom kućom ne bi mogli nuditi albume za besplatno preuzimanje, što žele raditi. Svi njihovi albumi u potpunosti se mogu preuzeti u mp3 formatu na njihovoj službenoj net stranici (za nisku cenu se mogu kupiti i u web shopu). Albume štampaju u standarnom CD obliku koje distribuiraju na nastupima. I po svojim ostalim osobinama Brkovi su pravi pank rok sastav. Umesto pravih imena predstavljaju se nadimcima, albume nude besplatno, tekstovi pesama su uvredljivi i seksistički. Ipak, ovaj sastav je uobičajenu društvenu i političku tematiku panka zamenio ljubavnim tekstovima tipičnima za turbofolk i zabavnu muziku. Sadašnji pevač Shamso 69 dolazi u sastav 2007. kada je zamenio prvog pevača. Shamso 69 je autor i većine tekstova. Brkovi su 2013. izdali kompilaciju na kojoj bendovi iz regiona sviraju obrade njihovih pesama. Muziku kakvu sviraju Brkovi i ranije su svirali mahom bosanski sastavi kao što su Vatreni poljubac i Nervozni poštar.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!