FRESH ISLAND FESTIVAL – Dom omladine Beograda

Lucky Records Showcase - Assimil Warehouse, Tiket Klub
Lucky Records Showcase - Assimil Warehouse, Tiket Klub

FRESH ISLAND FESTIVAL

Dom omladine Beograda

26.04.2014. u 20h

Cena ulaznice: 600 din

 

Just Classix vas poziva na oficijalni beogradski party Fresh Island Festivala. Pokrenut u 2012, New Yorker Fresh Island Festival se odmah nametnuo kao jedna od najboljih evropskih letnjih destinacija za one koji žele da uživaju u spoju lepog vremena, mora i eksluzivnih Hip-Hop & Rnb koncerata. Lociran na prelepoj plaži Zrće na ostrvu Pag, New Yorker Fresh Island je festival koji je ugostio najveća svetska Hip-Hop imena kao što su Nas, Krs One, Asap Rocky, Iggy Azalea, Eve, Tony Touch i mnogi drugi.

U okviru kampanje za ovogodišnji festival New Yorker Fresh Island u saradnji sa Just Classixom organizuje veliki Hip-Hop koncert u Dom omladine Beograda na kom će zajedno nastupiti reperi iz Beograda i Zagreba. U goste nam dolazi legendarna postava Blackouta (Blackouthiphop.com) koju čine General Woo, MARIN IVANOVIĆ STOKA, Bizzo Brigante i “DJ Phat Phillie”.

Podrška kolegama iz Zagreba biće beogradski reperi Gru, VIP Demian i Ikac, Bege Fank (Lou Benny), MAXONI, Kurtoazija, DJ Architect, kao i grupa Triumph Pancevo i DJ Don Dado (Minhen, Nemačka).

Za sve posetioce ovog koncerta obezbeđeni su paketi ulaznica za Fresh Island Festival po promotivnoj ceni kao i mnoga druga iznenađenja.

Koncert se održava 26.04. sa početkom u 20h u Domu Omladine Beograda, sala Amerikana.

Cena ulanice:

Jedinstvena ulaznica 600,00 RSD

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!