Guitar Art Klasika 2 – ulaznice – Dom omladine Beograda

 

Guitar Art Klasika 2 – ulaznice

Dom omladine Beograda, Velika sala
Makedonska 22, 11000 Beograd

Ljubitelji klasične gitare imaće priliku da gitarske superzvezde i vodeće klasične muzičare današnjice čuju na koncertima u velikoj sali Doma omladine Beograda. Ulaznice za Guitar Art Klasiku 2 (Koncert Vuk Vukajlović, Nikola Jelačić 19.00 i Tal Hurwitz 20.30), u prodaji su putem prodajne mreže Tickets.

04 JUN 2021 PETAK, 19:00

Guitar Art Klasika 2

Petak, 4. jun

Dom omladine Beograda

19:00 VUK VUKAJLOVIĆ, NIKOLA JELAČIĆ

20:30 TAL HURWITZ

Guitar Art Festival i Dom omladine Beograda predstavljaju 22. izdanje međunarodnog festivala gitare koji će se održati od 1. do 5. juna 2021. pod sloganom “Digital Revolution”. Beograd šalje signal i slavi gitaru kroz 8 koncerata klasične, pop i rok muzike i drugim pratećim programom festivala.

Ljubitelji klasične gitare imaće priliku da gitarske superzvezde i vodeće klasične muzičare današnjice čuju na koncertima u velikoj sali Doma omladine Beograda.

Ulaznice za Guitar Art Klasiku 2 (Koncert Vuk Vukajlović, Nikola Jelačić 19.00 i Tal Hurwitz 20.30), u prodaji su putem prodajne mreže Tickets.rs po ceni od 1.000,00 dinara.

19:00 VUK VUKAJLOVIĆ, NIKOLA JELAČIĆ

Posebno mesto u programskoj šemi festivala ove godine zauzimaju najveći talenti Srbije. Festival želi da podrži i promoviše gitarske virtuoze, da ih predstavi svetu i domaćoj publici. Nastupaju mladi gitarista Vuk Vukajlović, pobednik takmičenja „Virtuoz V4+“ koje već šest godina postoji u Mađarskoj i koje promoviše mlade talente klasične muzike i Nikola Jelačić, virtuoz beogradskog Fakulteta muzičke umetnosti.

20:30 TAL HURWITZ

Koncert se održava iz podršku Ambasade Izraela

Tal Hurvic studirao je gitaru (J. Urshalmi) i kompoziciju (A. Stratayevsky i L. Berman) na Muzičkoj akademiji u Tel Avivu. Takođe je studirao na Konzervatorijumu Pireus u Atini (C. Cotsiolis). Od 2006. studira na univerzitetu Mozarteum u Salcburgu (M. Tamayo). Usavršavao se na majstorskim kursevima kod umetnika kao što su Leo Brouwer, Pavel Steidl, Ricardo Gallen i Joaquin Clerch.

Među najznačajnijim osvojenim nagradama su prva mesta na gitarskim takmičenjima u Meksiku 2008, Naxosu Grčkoj 2007, na Tajlandu i u Rumuniji (Sinaj) 2006. godine. Tal Hurwitz redovno svira u Izraelu i Evropi. U junu 2008. godine osvojio je prvu nagradu na takmičenju kompozitora u Bostonu sa delom Sonata for Solo Guitar i treću nagradu na takmičenju kompozitora Pittaluga, sa delom Sonata for Two Guitars “Omaggio a Olivier Messiaen”.

Izvor: Guitar Art Festival

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!