Katarina Pejak Trio – Dom omladine Beograda – karte

Katarina Pejak Trio – karte

27. februar 2018

Dom omladine Beograda

Cena ulaznice: 700 rsd

Katarina Pejak je kantautorka, pijanistkinja i pevačica koja trenutno živi i radi u Nešvilu (država Tenesi, SAD). Rođena u Beogradu, završila je osnovnu i srednju muzičku školu „Mokranjac“, i potom upisala Berkli koledž za muziku u Bostonu (država Masačusets, SAD). 2014. godine diplomirala je na „songwriting“ odseku ove akademije, gde joj je bila dodeljena i nagrada za dostignuće u pisanju pesama (Songwriting Achievement Award).

Katarina za sada ima tri albuma, dva studijska i jedan živi mini-album: Perfume&Luck (2010), First Hand Stories (2012) i Old, New, Borrowed and Blues (2016), u izdanju Blues Time Records iz Beograda. Njen četvrti album, snimljen u Nešvilu 2017. godine, trenutno je u pripremi za objavljivanje.

Serija koncerata „Killing the blues“, nazvana po pesmi Roulanda Selija, je Katarinin novi projekat, čiji je repertoar sastavljen od pesama autora koji su uticali na njen stil pisanja, kao i na kantautorski stil uopšte: Tom Vejts, Bob Dilan, Džoni Mičel i mnogi drugi.  U nameri da publici predstavi kantautorsku muziku koja izmiče žanrovskim odrednicama, Katarina će, u novim aranžmanima klavirskog trija, izvesti pesme muzičara koji su ušli u rokenrol istoriju, kao i onih koji tek sad postavljaju nove kriterijume za to šta je bluz, šta amerikana, a šta je „singer-songwriter“ muzika. Osim Katarine, trio čine I Ana Protulipac (bas gitara, glas) i Slaven Ljujić (bubnjevi).

Ana Protulipac rođena je u Beogradu, gde je završila srednju muzičku školu “Stanković”, teoretski odsek i  džez pevanje. Počela je da se bavi muzikom svirajući klasičnu gitaru, a kasnije je bas gitaru  izabrala za svoj glavni instrument. Trenutno je članica benda Irie FM, kao i Beyonce tribute benda.

Slaven Ljujić rođen je u Nikšiću, gde je završio nižu muzičku školu, odsek za klasičnu gitaru. Muzičko obrazovanje nastavio je u muzičkoj školi Vasa Pavić u Podgorici, ujedno svirajući bubnjeve u brojnim džez projektima, posle čega je upisao Berklee muzičku akademiju, odsek bubnjevi. Sarađivao je sa brojnim lokalnim i svetskim umetnicima kao što su: Vinx, Larry Watson, Katarina Pejak i mnogi drugi. U protekle dve godine, bio je stacioniran u Nešvilu (država Tenesi, SAD) i redovan je član benda Katarine Pejak.

Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!