Kazna za uši, Dž!Dž! i Plišani Mališan – Dom omladine Beograda

Kazna za uši, Dž!Dž! i Plišani Mališan - Dom omladine Beograda, Tiket Klub
Kazna za uši, Dž!Dž! i Plišani Mališan - Dom omladine Beograda, Tiket Klub

Kazna za uši, Dž!Dž! i Plišani Mališan

Dom omladine Beograda

Saturday, 28. Feb 2015 u 21:00h

U subotu, 28. februara sa početkom u 21h, grupe Kazna za uši, Dž!Dž! i Plišani Mališan će održati zajednički koncert u Domu omladine (Amerikana) u Beogradu.

KAZNA ZA UŠI

Beogradski bend Kazna za uši poslednji album objavio je pre 15 godina. Zaista je bilo krajnje vreme da članovi grupe ponovo uđu u studio i naprave novi. To se i dogodilo. Bend će predstaviti novi album pod nazivom “Nova zora”.

“U vrema kada je Kazna za uši objavila svoj prethodni album, zemlja u kojoj živimo zvala se SR Jugoslavija, festival Exit još nije ni postojao, a Crvena zvezda bila je prvak države u košarci. Celih petnaest godina bez izdanja jednog od omiljenih ‘brzih bendova Srbije’ 90-ih, priziva u sećanje davni, ponovo aktuelni slogan: ‘Srce nam se suši bez Kazne za uši!'”, kaže Ivan Tokin.

Kaznu za uši, kao i poslednjh skoro 30 godina, predvodi Ivek Van Đorđević, pevač i gitarista, a pored originalnog basiste Rudolfa Cibulskog, u grupi su još i klavijaturista Boris Eftovski i bubnjar Vladimir Markoski.

“Nova zora” sadrži 11 pesama, od kojih su dve snimljene uživo, u januaru 2011. na koncertu u klubu “Akademija”, dok su dve obrade pesama iz repertoara legendarnog beogradskog garažnog benda Robna kuća.

Novi album Kazne za uši možete da preslušate na ovoj adresi www.deezer.com/album/9139857

Dž!Dž!

Dž!Dž! je nastao 2005. Tokom karijere su odsvirali mnoštvo koncerata po Srbiji, kao i neke po regionu, od kojih se izdvajaju 2012. na Exitu (Fusion Stage), Jelen Live na Kalemegdanu ispred Geri Mura i Happy Mondays, Long Night u Domu Omladine… Do sada su izdali album “A onda stanem i razmislim…”. U pripremi je novi album. Singlovi “Gluvi dan” i „Buđenje“, koji ga najavljuju, su ostavili odličan utisak na kritičare i dospeli na prva mesta regionalnih top lista. Izlazak novog albuma se očekuje uskoro. Ceo Dž!Dž! studijski rad možete preslušati, kao i preuzeti na njihovom BANDCAMP profilu na ovoj adresi http://dzdzserbia.bandcamp.com/ Socijalno su i ekološki angažovani. Njihovu svirku su mnogi okarakterisali kao eklektični rok.

PLIŠANI MALIŠAN

Plišani Mališan je formiran 2005. godine u Gornjem Milanovcu stvarajući na lokalnoj sceni, u to vreme sasvim novi zvuk. Vremenom je bend uspeo da dođe i do drugih gradova u Srbiji i ostavi u svakom od njih poruku da za  r`n`r ima nade. Najveći uspeh za bend je pobeda na Jelen demofestu u Banja Luci 2011. godine gde osvajaju prvu nagradu koja je omogućila profesionalan studio, i spot za pesmu MC3 na MTV Adria. Kao i snimanje prvog albuma gde je producent Boris Mladenović. Na pitanje šta sviraju, odgovor je Rock and Roll. Pojavljuju se kao predgrupa velikim bendovima kao sto su KKN, Darkwood Dub, Psihomodo Pop, Jarboli, Bjesovi… Drugi album je snimljen i očekuje se da će se pojaviti ove 2015. godine da obeleži 10. godina rada benda.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!