Koncert Babe, Brkovi i Bad Copy – SKC Beograda

Koncert Babe, Brkovi i Bad Copy - SKC Beograda, Tiket Klub
Koncert Babe, Brkovi i Bad Copy - SKC Beograda, Tiket Klub

Koncert Babe, Brkovi i Bad Copy

SKC Beograda

Friday, 29. May 2015 u 20:00h

Cena ulaznice: 800 dinara

Kultne Babe, hiphoperi Bed kopi (Bad Copy) i folk-pankeri Brkovi u petak 29. maja u bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) Beograda održaće veliki koncert zagrevanja pred Arsenal Fest koji se održava 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu!

Troje učesnika prethodnih izdanja kragujevačkog festivala udružili su sada snage specijalno kako bi Beograđanima najavili novi Arsenal 05. Ulaznica za koncert Baba, Brkova i Bad Copy-ija je 800 dinara do 1. maja, a nakon toga će biti 1.000 dinara preko mreže Eventim i na blagajni SKC-a.

Bašta je prirodno okruženje za nas Babe… a imaćemo i Brkove tako da će zabava biti dvostruka. Zapravo, biće trojka sa Bed kopijem“, poručuju Babe, čuvene po “Noć bez sna”, “Ko me ter’o”, “Slanina”, “Lola”  i ostalim hitovima koje vole mladi.

Dodatno veselje u bašti SKC-a 29. maja prirediće Brkovi – zagrebački turbo/pank/folk/wellness bend koji donosi pregršt hitova poput “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Nisam ja za tebe”, “Kurvno prokleta”, “Samac”…

Jako cijenim oba benda. Žiku (Milenkovića iz Baba) sam upoznao. Prijatan i druželjubiv čovjek. Timbeta i Ajsa (iz Bed kopija) znam od ranije, a nedavno sam upoznao i Wiklera. Super ekipa za druženje, svirali smo nekoliko puta zajedno. Što se tiče Baba, neki članovi moje uže obitelji ih rado i često slušaju“, kaže pevač Brkova Šemso.

Reperi Bed kopi zahvaljujući hitovima “Ljubav ili pivo”, “Uno, due, tre”, “Idemo odma” “Metalac”… već su uspešno pokorili Halu sportova, mada po sopstvenom priznanju preferiraju nastupe u manjim klupskih prostorima i “bliski kontakt sa ljudima i smrad
alkohola” – čega će u Bašti SKC-a biti napretek!

Prvi poznati izvođači Arsenal Festa 05 u Kragujevcu su S.A.R.S., Elemental, Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili, kao i britanski didžej LTJ Bukem sa MC-ijem Staminom. Mnogobrojni ostali izvođači, njihov raspored po binama (Main Stage, Garden Stage, Explosiv Stage…) i satnica biće sukcesivno objavljivani.

Rasprodato je početnih 500 kompleta ulaznica za sve tri večeri Arsenal Fest 05, koji će biti održan 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu! VAŽNO! Samo uz početnih 500 kompleta išla je i poklon majica Arsenal 05. To znači da ubuduće poklon majica ne sleduje kupce kompleta koji košta 1.500 dinara i može se i dalje naći preko mreže Eventim i u Domu omladine Kragujevca. Od polovine maja uz komplet počinje prodaja ulaznica za svaku od pojedinih večeri Arsenala.

Posetioci Arsenal Festa 05 imaće mogućnost BESPLATNOG boravka u festivalskom kampu! Za boravak u tradicionalnom “Arsenal rok kamp” kod stadiona “Čika Dača” u Kragujevcu zainteresovani se mogu prijavljivati preko. Rezervacija je neophodna!

U obezbeđenom, označenom prostoru, posetioci imaće mesta za sopstveni šator, toalet, upotreba tuševa i pijaće vode. Posetioci kampa laganom petnaestominutnom šetnjom stižu do festivalskog prostora – Kneževog arsenala. Na dohvat su im i brojne kulturne znamenitosti grada (Kompleks “Veliki park i Spomen muzej”, kompleks “Milošev Venac”…), a mogu da uživaju i u bogatom noćnom životu Kragujevca.

Arsenal fest se tradicionalno održava u srcu Kragujevca – u fantastičnom prostoru na otvorenom Kneževom arsenalu, fabrici oružja iz 19. veka gde se nalazi Main Stage. Nedaleko odatle je živopisna Zastavina bašta i Garden Stage, dok je Explosive Stage, smešten u Čaurnici, objektu iz 19. veka gde je snimana serija “Titanik – krvi čelik”! Arsenal fest 05 priprema još dva dodatna Stage-a, prateći program i mnogo zanimljivih sadržaja…

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!