KRISTALI – Dom omladine Beograda

KRISTALI - Dom omladine Beograda, Tiket Klub
KRISTALI - Dom omladine Beograda, Tiket Klub

KRISTALI

Dom omladine Beograda

Friday, 17. Oct 2014 u 21:00h

U petak, 17. oktobra od 21h, Kristali će održati veliki beogradski koncert povodom 20. godina rada (Dom omladine Beograda, sala Amerikana) uz podršku bivših članova i njihovih dugogodišnjih prijatelja.

Koncert je zamišljen kao presek celokupne karijere benda i na njemu će biti zastupljene pesme sa svih dosadašnjih izdanja, sa akcentom na prvi istoimeni album “Kristali” iz 1994. godine.

Do sada iza sebe imamo četiri studijska albuma: Kristali (1994), Dolina ljubavi (1997), Sve što dolazi (2001) i Samo bluz (2013), kao i jedan “live” album – Live@Studio 6 (2004).

Ime grupe “Kristali” ne odnosi se ni na jedan kristal posebno. Ime je optimistično, baš kao i muzika i stav prema životu.

“Sve treba da bude jasno, nezamagljeno kao kristal koji je s jedne strane providan, a sa druge oštar i stabilan. Kako godine prolaze, ovo ime nam sve više i više odgovara”, poručuje frontmen Dejan Gvozden. “Osim već starih i svima poznatih ‘Menjam se’, ‘Sad se svega sećam’, ‘Ustani kreni’, ‘Dva metra’, ‘Osmi dan’, sviraćemo presek celokupne karijere benda u Domu omladine u petak, 17. oktobra!”, dodaje Gvozden.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!