Leprous – Dom omladine Beograda – karte

 

Leprous – karte

Dom omladine Beograda

PONEDELJAK, 10 SEPTEMBAR. 2018. U 20:00

DOB//AMERIKANA

Оrganizacija: Mjolnir Promotions

Nakon izuzetno uspešne zajedničke turneje po Evropi prošle godine, norveški progeri Leprous sa zadovoljstvom najavljuju nove evropske datume za septembar, sa svojim islandskim partnerima na turneji, Agent Fresco.

Nakon što su se vratili sa ogromne severnoameričke turneje sa Between The Buried And Me i The Dear HunterLeprous su objavili sledeći komentar u vezi sa predstojećim koncertima:

“Posle naše prethodne turneje po EU sa Agent Fresco, složili smo se da ovo moramo da ponovimo! Prosto ne možemo da dočekamo novu turneju u ovom paketu, posećujući puno sjajnih gradova po Evropi!”

Malina, njihov peti studijski album, nastavlja da potvrđuje ulogu benda Leprous kao jednog od najboljih i najužbudljivijih progressive metal/rock bendova današnjice, benda koji sa svakim novim albumom nastavlja da se kontinuirano razvija i istražuje njima nepoznate mužicke teritorije.

Kao sto se i njihova muzika neprestano razvija, tako se razvijaju i njihovi živi nastupi. Nakon manjih sala u kojima su tokom godina nastupali u Beogradu, Leprous će svoj sve impresivniji audio-vizuelni show smestiti u salu Amerikana Doma Omladine, garantujući posebno i izuzetno iskustvo za sve ljubitelje progresivne muzike koji su dovoljno pametni da ne propuste ovaj dogadjaj.

Ni Agent Fresco se nikako ne sme potceniti, s obzirom da se radi o jos jednom uzbudljivom i jedinstvenom skandinavskom bendu. Njihov album Destrier iz 2015. godine dobio je fantastične ocene, sto od kritičara, to od publike. Bend je širom Evrope poznat po svojoj neverovatnoj energiji i izuzetno emotivnim živim nastupima, kao što je jedan broj Beograđana imao čast da se uveri 2016. godine. U Domu Omladine moći ćete takođe da čujete nekoliko njihovih novih pesama, koje će se naći na narednom, trećem albumu.

 Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!