MACHINE HEAD – Dom omladine Beograda

MACHINE HEAD - Dom omladine Beograda, Tiket Klub
MACHINE HEAD - Dom omladine Beograda, Tiket Klub

MACHINE HEAD

Dom omladine Beograda

Monday, 21. Sep 2015 u 21:00h

Ulaznice:

–          2.700,00 dinara za ulaznice kupljene do 1.09.2015.

–          2.990,00 dinara za ulaznice kupljene od 1.09.2015

Na molbu fanova da dovedemo neki tvrđi heavy metal bend, Avalon produkcija je odgovorila pravom poslasticom – specijalnim koncertom kalifornijskih ikona MACHINE HEAD, koji će se održati 21.septembra 2015. u Domu omladine Beograda!

Turneja “An Evening With Machine Head” prva je takva u istoriji benda – nastupaju bez predgrupe, a fanove očekuje više od dva i po sata žestoke svirke.

Machine Head su 1991. oformili gitarista/pevač Robb Flynn i basista Adam Duce u Ouklendu, Kalifornija. Iako su nastali iz Bay Area scene, bili su popularniji u Evropi, dok su u Americi ostali u senci tada neprikosnovenog grunge zvuka. Iako u početku nisu mogli pobeći od uticaja Pantere, Testamenta ili Slayera, vremenom su uspeli da stvore prepoznatljiv zvuk i proslavili se kao jedan od najistaknutijih bendova “Novog talasa američkog heavy metala”.

Diskografija Machine Heada sadrži ukupno osam studijskih albuma objavljenih od 1994. do danas. Veliki uspeh (pogotovo u Evropi) s prva tri albuma umalo je propao 2002. godine zbog kontroverze s pesmom i spotom “Crashing Around You”, koja je previše uzburkala duhove zbog tadašnjeg terorističkog napada na njujorške “Kule bliznakinje”. Srećom, bend je iz krize izašao još jači isporučivši sjajne albume “Through The Ashes Of Empires”, “The Blackening” (koji im je obezbedio prvu nominaciju za Grammy nagradu) i “Unto The Locust”. Dosadašnja karijera idealno je zaokružena impresivnim izdanjem, globalno hvaljenim “Bloodstone & Diamonds” iz 2014. godine, koji je prodat u više od 3 miliona primeraka i proglašen najboljim mainstream metal albumom prošle godine.

Uz osnivača i jedinog originalnog člana Robba Flynna na stejdž Doma omladine “Veče s Machine Headom” izaći će bubnjar Dave McClain, basista Jared MacEachern i gitarista Phil Demmel.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
PRODAJNO MESTO –  BEOGRAD I PANČEVO.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!