Skriveno mesto – Dom omladine Beograda

JUGOSLOVENSKO DRAMSKO POZORIŠTE - Repertoar za Oktobar 2015. Tiket Klub
JUGOSLOVENSKO DRAMSKO POZORIŠTE - Repertoar za Oktobar 2015. Tiket Klub

Skriveno mesto

Dom omladine Beograda

Friday, 24. Apr 2015 u 19:00h

Cena: 500 dinara

Poslednje nedelje aprila Beograd će imati veliku čast da ugosti čuvenu američku  baletsku trupu „Balet Magnifikant!“u jednoj nesvakidašnjoj  i nadasve humanoj akciji koju su organizovale najoriginalnije domace Nevladine organizacije. Proslavljena američka baletska trupa će nastupati dve večeri za redom. 24. arila sa početkom u 19 časova u Domu omladine Beograda domaća publika će imati priliku da vidi baletsku pretstavu „Skriveno Mesto“ inspirisanu  potresnom istinitom pričom iz nacističkog logora za vreme Drugog svetskog rata. Sav prihod od pristupačnih ulaznica (500din), koje se mogu nabaviti na prodajnim mestima „Eventima“  će biti doniran udruženju „ Sve za osmeh“, koje se  bavi problemima dece hroničnih bubrežnih bolesnika. To su uglavnom ona deca koja su na programu hronične hemodijalize i deca sa transplantiranim bubregom.

Sutradan , 25. aprila slavni „Balet Magnifikant!“ će besplatno nastupati pred decom, i školarcima sa posebnim potrebama u Kulturnom centru Rakovica.

Spektakularna američka baletska trupa nastupa u Beogradu po prvi put u okviru svetske turneje.

Osnivač i umetnički direktor, Kathy Thibodeaux, stupila je na međunarodnu baletsku scenu daleke 1982. godine, kada je nastupajući u baletu Sendi Peti  “Mi ćemo ga videti“ (We Shall Behold Him), osvojila srebrnu medalju na II međunarodnom baletskom takmičenju u SAD. Sa željom za veću socijalnu angažovanost umetnika 1986. osniva Balet Magnifikat! i 1989 Balet Magnifikat! baletsku školu u koju su uključeni baletski umetnici i pedagozi iz čitavog sveta koji imaju sličnu viziju. Na turnejama svake godine Balet Magnifikat! ima više od 150 nastupa širom SAD i sveta. Balet Magnifikat! je nastupao u Kanadi, Portoriku, Hondurasu, Belizeu, Kostariki, Kolumbiji, Kajmanskim Ostrvima, Holandiji, Francuskoj, Švajcarskoj, Italiji, Grčkoj, Rusiji, Ukrajini, Poljskoj, Austriji, Makediniji, Češkoj, Slovačkoj, Belgiji, Izraelu, Filipinima, Južnoj Koreji, Singapuru, Hrvatskoj, Jermeniji, Keniji i JAR.

Za dodatne informacije o Balet Magnifikat-u! posetite www.balletmagnificat.com.

U organizaciji European Initiative, EUS, Udruženja Krugovri umetnosti, Doma omladine Beograda i KC Rakovice.

Karte u prodaji od 09. marta 2015. godine preko Eventim-a, i blagajne Doma omladine Beograda.

Press konferencija za 24. april u 13h, Dom omladine Beograda.

Skriveno mesto - Dom omladine Beograda, Tiket Klub
Skriveno mesto – Dom omladine Beograda, Tiket Klub

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!