Tonny Montano – Dom Omladine

 

Tonny Montano

Dom omladine Beograda

Makedonska 22

Petak, 25. Jan 2013 u 20:30h.

OTKAZAN KONCERT!!!

Nakon višegodišnje pauze i odsustva sa scene, grupa Tonny Montano je ponovo na okupu i održaće veliki koncert u Domu omladine Beograda, 25. januara 2013. godine. Repertoar će obuhvatiti presek celokupne karijere grupe sa naglaskom na prve albume, uz podršku velikog broja gostiju i prijatelja.

Nova, donekle podmlađena postava spremna je da vam u narednom periodu priušti sve draži punokrvnog rokenrola i podseti zbog čega je punila koncertne dvorane širom stare Jugoslavije u drugoj polovini 80-ih. Rock’n’Roll se vratio u grad!

“Perač prozora”, “Svi se sada njišu”, “10 godina” i sve one pesme koje ste rado slušali i voleli ponovo ćete moći da čujete onako kako te pesme najbolje i zvuče – uživo. Uspešan nastup na beogradskom Beer Fest-u u avgustu 2012. poslužio je za opipavanje pulsa publike.

Kao poklon svima onima koji su oduvek poštovali i voleli njen rad, grupa je u novembru 2012. snimila dve pesme – potpuno novu “Neću da budem šljam!” i studijsku verziju stare dobre “Ona i njen doberman”. U narednom periodu, uz obilnu koncertnu aktivnost, grupa planira da periodično snima i objavljuje nove pesme koje će na kraju biti objedinjene i objavljene kao album.

GOSTI KONCERTA:
Kiki Lesendrić (Piloti), Era i Tomke (Vampiri), Aca i Džekac (Ortodox Celts), Ranđa (Neverne bebe) + gosti iznenađenja

POSTAVA:
Tonny Montano – vokal
Eddie Salvatore – ritam gitara
Santos Trafficante – solo gitara
Vincenzo de Mora – bas gitara
Emilio Horhas – bubnjevi

Cena ulaznice:

Stajaća mesta Jedinstvena ulaznica 800,00 RSD

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!