VOJA BESIĆ & S3NGS – Dom omladine Beograda

Premijera filma VARVARI - Dom omladine Beograda, Tiket Klub
Premijera filma VARVARI - Dom omladine Beograda, Tiket Klub

VOJA BESIĆ & S3NGS

25.04.2014.

Dom omladine Beograda

Voja Bešić Bend postoji već godinu dana. Izdali su singl Boogaloo za Multimedia Music, sa dve pesme, Donde Esta Maria i Zaratustra u produkciji DivaneSound Studio.

Trenutnu postavu benda čine sjajni Marko Milivojević (bubanj – eks EKV, Vlada Divljan), Đorđe Đuričko (bas – eks Sport i Reinkarnacija, Neurostenične lasice i The Dridgers), Slađana Vitezović Lu (vokal) i Voja Bešić (gitara i vokal – svirao je gitaru, pevao i komponovao u grupama Bezobrazno zeleno, The Glissers, EKV Revisited, Voja Bešić Band (Beograd), Vojni orkestar kasarne Stevan Sinđelić (Niš), Los Lobos del Sur (Prag), orkestar samostana Santa Rosa de Lima (Matamoros), Đango, Collateral Damage i L.F.Ant (Njujork).

Voja Bešić je pisao muziku za dugometražne dokumentarne filmove Vrela krv i NY: Šest sati ranije. Pisao i izvodio muziku za pozorišnu predstavu Trojanke u produkciji Classic Stage Company (Njujork).

Piše kratke priče, vinjete i romane. Objavio dva romana: Gringo (2009.) i Kozinski (2012.) za izdavačku kuću Kornet.

S3ngs su rock’n’roll bend iz Zagreba koncertno aktivan na nacionaloj i regionalnoj sceni od kraja 2006. godine.

Sa oko stotinak koncerata obišli su celu regiju, i započeli rad u studiju sa dva EP snimka “Gledam Balkan sa balkona” (2007) i “S čim da te lupim?” (2009). Na jesen 2010 godine izlazi dugo očekivani  prvi album “Moderno trijezan” službeno izdat za nezavisnu etiketu OSA Media. Album je hvaljen i izrazito dobro prihvaćen od kritike kao i publike, a u oktobru 2013.  izašao je  novi album: „Costa S3ngsia“

Zabeleženi koncerti: INmusic festival 2007 / 2010, Arena Zagreb, dvorana Mladosti Rijeka, predgrupa Hladno pivo, Dom sportova predgrupa Manu Chao La Ventura, mnogi manji festivali i svi veći i manji gradovi Širom Hrvatske, Bosne i Slovenije.

„Costa S3ngsia“ – naziv je drugog albuma izvrsnog mladog zagrebačkog rok banda S3ngs, koga su izdali 5. oktobra 2013. godine. Zvuk koji ga, za razliku od debi albuma, obeleževa je širi, raznovrsniji i melodičniji, a za to su zaslužne dodatna gitara i klavijatura koje dodaju atmosferičnost.

Pesme se tematski protežu od ljubavnih i prijateljskih do socijalnih; prolaze kroz realnost u kojoj živimo, ali i pozivaju na bolje sutra, zajedništvo i borbu protiv opšte letargije. Brod na naslovnici albuma simbolizuje nezavisnost i putovanje S3ngsa kroz sve izazove i nedaće ovih zahtevnih vremena.

 

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

 
Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!