ZVUK BEOGRADA – Dom omladine Beograda

ZVUK BEOGRADA 

29. septembar 2017 

Dom omladine Beograda

Cena ulaznice: 800 rsd

Festival “Zvuk Beograda”: Veliki prezir, Stray Dogg i Kralj Čačka
Petak 29. septembar 21h
Dom omladine Beograda, “Amerikana”

U sali Amerikana Doma omladine Beograda u petak, 29. septembra biće održan festival “Zvuk Beograda” na kojem će nastupiti bendovi Veliki Prezir, Stray Dogg i Kralj Čačka. 

Cena ulaznice je 800 dinara i u prodaji su na svim mestima Eventima, kao i na blagajni Doma omladine. Na dan koncerta cena karte će biti 1000 dinara.

 “Zvuk Beograda” je koncertno veče izvođača koji su pronašli svoju publiku, imali rasprodate koncerte po najvećim dvoranama na našim prostorima i napravili generacijski talas u rokenrolu u Beogradu, ali i regionu. Ti bendovi su, pored ostalih,  Stray Dogg, Kralj Čačka i Veliki prezir. Nikada do sada ovi bendovi nisu svirali zajedno, na zajedničkoj koncertnoj večeri, pa će ovo biti prilika za ljude  koji se pronalaze u zvuku i specifičnom senzibilitetu koji povezuje ova tri benda, da ih čuju na istom mestu – u Domu omladine Beograda.

 “Ideja je da prvi put ujedinimo najbolje predstavnike cele jedne rokekrol generacije, alternativne scene u zemlji i da na taj način ujedno i promovišemo naš grad kao muzički centar regiona, što i jeste.Motivisanje bendova na ovoj sceni i rađanje kulture i tradicije velikih rokenrol događaja u zemlji je nešto što nam fali. Smatramo da su ovakvi događaji neophodni, kao i ljudi koji će se angažovati oko podrške nezavisnoj muzičkoj sceni”, rekla je Sandra Planojević, PR festivala.

 Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!