THE FRAJLE – PESMOM DA ŽIVOT SLAVIMO – ulaznice KOMBANK Dvorana

 

THE FRAJLE – PESMOM DA ŽIVOT SLAVIMO – ulaznice

KOMBANK Dvorana

15.01. i  16.01.2022.

The Frajle 15. i 16.01.2022.
Pesmom da život slavimo

Poznati, novosadski trio The Frajle, održaće koncert u Beogradu pod nazivom “Pesmom da život slavimo”. Veliki broj koncerata duž celog Balkana, svrstava ovaj bend u regionalnu senzaciju. “Pesmom da život slavimo” je slogan kojim pozivaju publiku da zajedno slave život i muziku.
Uz pesme “Ich liebe dich”, „Štiklice”, “Fina” “Menjam dane”, „Ljubav na dar”, ali i novim hit singlom “Tamburaši” obećavaju puno osmeha, djuskanja i dobrog provoda.
Verni obožaoci čekali su datume ovih koncerata, jer koncerti zakazani za mart 2020. bili su odloženi zbog epidemioloških mera.
Karte kupljene za ranije datume mogu se zameniti za nove.
Zamena vaučera traje do 31.12.2021.  A kome ne odgovara ništa od ponudjenog, do povrata sredstava može doći od 01.01.-10.01.2022.

Svi posetioci na koncertu moraju imati digitalni zeleni sertifikat, Dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine protiv zarazne bolesgi COVID 19, kojim se potvrdjuje da vakcinacija nije starija od 210 dana, Negativan PCR test ne stariji od 72 sata, negativan antigenski test ne stariji od 48 sati, Dokaz o preležanom kovidu u prethodnih 7 meseci. koji se potvdjuje pozitivnim PCR ili antigenskim testom,
Pozitivan test na antitela (lgG), ne stariji od 3 meseca, uradjen u državnoj laboratoriji.

Digitalni zeleni sertifikat (kovid sertifikat) možete imati na telefonu ili odštampan na papiru i on će se proveravati skeniranjem jedinstvenog QR koda koji svaki od njih poseduje.

Na koncertu he biti poštovane sve mere koje propisjje Krizni štab: merenje temperature na ulazu, obavezno nošenje maski i dezinfekcija.

 

 

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!