Jasna Gospić – 23.oktobra u Kombank dvorani – karte

 

Jasna Gospić

23.oktobra u Kombank dvorani

Jasna Gospić, poznata ex-yu pop pevačica će po prvi put održati koncert u Beogradskoj Kombank dvorani gde će se predstaviti sa svojim starim hitovima i novim pesmama sa CD-a “Muzici s ljubavlju”.

Jasni će ovo biti prilika da obeleži više jubileja: 40 godina uspešne karijere, kao i 40 godina od nastanka čuvene pesme “Dođi u pet do pet”, Jasna je ovaj veliki jubilej obeležila izdavanjem CD izdanja na kojem se nalazi osam novih dueta sa njenim dugogodišnjim kolegama: Halidom Bešlićem, Sergejem Ćetkovićem, Željkom Samardžićem, Goranom Karanom, Duškom Kulišem, Franom Lasicem, Mladenom Vojičićem Tifom i Mostar Sevdah Reunionom. Jasna će nas svojim pesmama,provesti kroz muzičke decenije sa svojim najlepšim pesmama kao što su Strepnja, Zar je voljeti grijeh itd…

Na CD izdanju koje će biti predstavljeno se nalaze i dva starija dueta koje je Jasna objavila kao sećanje,in memoriam, na njena dva velika prijatelja, Davorina Popovića i Kemala Montena. Jedina solistička pesma na CD-u je pesma “Ti si majko kriva” koja je takođe sećanje na jednog od najuspešnijih autora na našim prostorima, nedavno preminulog Željka Subotića.

Specijalni gost na koncertu biće i Kornelije Kovač, Jasnin dugogodišnji saradnik i,kako sama kaže: njen muzički idol, te Dušan Svilar i Dženan Jahić. Jasna će nas podsetiti i na neka divna vremena sarajevske pop škole, Setićemo se i Jadranke Stojaković kao i Dragana Stojnića koji je svoju karijeru započeo upravo u Sarajevu.

Muzici,njenim kolegama i svima onima koji vole Jasninu muziku, noć 23.oktobra u Kombank dvorani će svakako predstavljati nezaboravan užitak.

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!