Jelena Tomašević – ulaznice KOMBANK DVORANA, Sala 1

 

Jelena Tomašević – ulaznice

KOMBANK DVORANA, Sala 1
Dečanska 14, 11000 Beograd

Jelena Tomašević ponovo pred beogradskom publikom: Decembarska muzička čarolija u Kombank Dvorani

22 DEC 2021 SREDA, 20:00

Jelena Tomašević ponovo pred beogradskom publikom: Decembarska muzička čarolija u Kombank Dvorani

“Uželela sam se divnih osmeha, pozitivne energije i pevanja sa svojom publikom”, poručuje Tomaševićeva

Dve godine nakon veličanstvenog koncerta u Sava Centru, jedna od najboljih regionalnih pop pevačica Jelena Tomašević ponovo nastupa pred beogradskom publikom, 22. decembra u 20 časova, u Kombank dvorani.

Koncert će u sam osvit novogodišnjih i božićnih praznika publici pružiti nezaboravno uživanje u magiji specifične Jelenine interpretacije, dobrom zvuku, kvalitetnim pesmama i prazničnom raspoloženju.

Ovim nastupom popularna pevačica će poštovaocima svoje muzike nadoknaditi dugu koncertnu pauzu usled pandemije i simbolično nas, sa poslednjim danima decembra, kvalitetnom muzikom, dobrim pesmama i vedrim raspoloženjem uvesti u novu godinu, za koju svi verujemo da će biti mnogo bolja i srećnija.

– Neizmerno se radujem predstojećem koncertu u Kombank dvorani 22. decembra, više nego inače, uželela sam se svih tih divnih osmeha, pevanja sa svojom publikom i pozitivne energije koju delimo pri svakom susretu. Ovaj koncert će za mene i za sve koji dođu biti poseban upravo zbog pesama i emocija koje ćemo razmeniti, a ja ću se potruditi, na najbolji mogući način svima koji vole moju muziku, da priredim nezaboravno veče sa željom da u takvom raspoloženju dočekaju novogodišnje praznike – rekla je Jelena Tomašević.

NA KONCERTU ĆE BITI POŠTOVANE SVE EPIDEMIOLOŠKE MERE, A POSETIOCI MORAJU DA POSEDUJU ZELENI SERTIFIKAT, ANTIGENSKI ILI PCR TEST

Izvor: Dvorana Doma Sindikata

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete poruciti preko Tiket Kluba!