Orthodox Celts – KOMBANK DVORANA – ulaznice

Orthodox Celts
KOMBANK DVORANA, Sala 1
Dečanska 14, 11000 Beograd
Usled svima znanih razloga, grupa Orthodox Celts je bila primorana da prošlogodišnji tradicionalni beogradski nastup 17. marta preskoči.

INFO ORGANIZATORA (11.03.2021): OBAVEŠTAVAMO VAS DA JE KONCERT ORTHODOX CELTS ZAKAZAN ZA 17. MART 2021 OTKAZAN USLED TRENUTNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE. ZA VIŠE INFORMACIJA POŠALJITE EMAIL NA OFFICE@TICKETS.RS.

17 MAR 2021 SREDA, 19:00

Tradicionalno na Dan svetog Patrika.

Usled svima znanih razloga, grupa Orthodox Celts je bila primorana da prošlogodišnji tradicionalni beogradski nastup 17. marta preskoči.

Ipak, Saint Patrick’s Day, dan kojim fanovima Kelta počinje koncertni kalendar, ove godine će doživeti svoje 28. beogradsko izdanje.

„Nije bilo lako videti da ono što predstavlja samu srž našeg benda, dakle, proslava našeg praznika i rođendana, mora da bude odložena za neke bolje dane. Nadamo se da su ti bolji dani sada tu pred nama i da nikada više nećemo biti u prilici da 17. marta nismo na bini. Koliko smo se uželeli svih vas i sviranja uživo ne može da se iskaže rečima. Jedva čekamo da sa vama podelimo tu energiju i sreću uživo!“

Broj mesta ograničen je na 500 i koncert će biti realizovan uz strogo poštovanje svih epidemioloških mera.

Izvor: Dvorana Doma Sindikata

 

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!