QUEEN REAL TRIBUTE – ulaznice – KOMBANK DVORANA

 

QUEEN REAL TRIBUTE – ulaznice

INFO ORGANIZATORA (11.03.2021): OBAVEŠTAVAMO VAS DA JE  KONCERT QUEEN REAL TRIBUTE ZAKAZAN ZA 28. MART 2021 ODLOŽEN USLED TRENUTNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE. NOVI DATUM KONCERTA ĆE BITI OBJAVLJEN ČIM SE ZA TO STVORE USLOVI. SVE KUPLJENE ULAZNICE VAŽIĆE I ZA NOVI DATUM KONCERTA I NEĆE BITI POTREBNO MENJATI IH.

NAPOMENA: Već kupljene karte za 14.12.2020. važe i za novi datum 28.03.2021, nije ih potrebno menjati.

Queen Real Tribute + Peter Freestone, Kombank Dvorana, 28.03.2021.

U sklopu proslave 50 godina od osnivanja legendardnog rock sastava “Queen”:
“QUEEN REAL TRIBUTE” PONOVO U KOMBANK DVORANI!

QUEEN REAL TRIBUTE BEND PONOVO U KOMBANK DVORANI!

 


QUEEN REAL TRIBUTE BEND PONOVO U KOMBANK DVORANI!

Karte su u prodaji na prodajnim mestima Tickets-a. Broj mesta je ograničen u skladu sa epidemiološkim merama.

U okviru obeležavanja godišnjice smrti neponovljivog Fredija Merkjurija, QUEEN REAL TRIBUTE BEND ponovo pred beogradskom publikom.

U duhu velikog hita planetarnog benda The Queen – Show must go on, nakon 2 godine od nezaboravnog koncerta, na veliku scenu kultnog prostora, vraće se Queen Real Tribute bend, koji će pred domaćom publikom nastupiti 14. decembra od 19h.

U okviru obeležavanja 29-godišnjice smrti neponovljivog frontmena sastava Queen, Fredija Merkjurija (24.11.1991.), sa nepunih mesec dana odlaganja, nastupiće jedan od najboljih svetskih Queen tribute bendova, iza koga je bogata internacionalna karijera koja traje već 14 godina.

EKSKLUZIVNO: NA KONCERTU I SPECIJALNI GOST PITER FRISTON, LIČNI ASISTENT MERKJURIJA!

Uvertiru u koncert, već od 18h, napraviće specijalni gost, koji će ovaj događaj upotpuniti i učiniti ga nesvakidašnjim. U pitanju je lični asistent Merkjurija, Piter Friston (Peter Freestone), koji važi za osobu koja je najbolje poznavala harizmaticnog frontmena grupe Queen!

S obzirom da je broj mesta zbog pandemije korona virusa ograničen na 500 osoba, ovaj događaj svrstava se u čistu ezoteriju sa najvrelijim kartama.

Queen real tribute bend nastupa na originalnoj Queen opremi i u autentičnim kostimima, a malo je reći da su proputovali pola sveta. Beogradska publika ih veoma dobro poznaje po projektu Queen Symphony sa simfonijskim orkestrom i horom.

Tačno pre dve godine u bioskope širom sveta je stigao film Boemska rapsodija koji slavi grupu Queen i kult Fredija Merkjurija, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti, a tim povodom su ovi sjajni momci iz Queen real tribute benda i nastupili u Kombank Dvorani.

Izvor: Dvorana Doma sindikata

 

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!