BETH HART – HALA SPORTOVA

BETH HART U HALI SPORTOVA

11. NOVEMBRA

IZUZETNA BLUES/ROCK ZVEZDA DANAŠNJICE

BETH HART U HALI SPORTOVA, 11. NOVEMBRA

Ulaznice za koncert po ceni od 2.900 RSD


Jedna od najboljih blues/rock pevačica današnjice, Beth Hart, nastupiće u Hali sportova, 11. novembra 2017. godine.

U svojoj dugodišnjoj karijeri, ova izuzetna umetnica, Beth Hart, dobitnica je brojnih priznanja. Više puta nominovana je za Grammy, objavila je nekoliko samostalnih studijskih i live albuma a o poštovanju koje njene kolege imaju prema njoj dovoljno govore brojne saradnje koje je ostvarila sa nekim od najvećih muzičara našeg vremena (Jeff Beck, Buddy Guy, Slash, Warren Haynes). Važan deo njene karijere je i dugogodišnja saradnja sa gitaristom Džoom Bonamasom (Joe Bonamassa), sa kojim je snimila dva studijska i jedan live blues album, a u toku je snimanje još jednog zajedničkog izdanja koje se očekuje u toku ove godine.

Na turneji u okviru koje Beth Hart će posetiti i Beograd, Beth će promovisati svoj aktuelni album, „Fire On The Floor“, ali će publika imati prilike da čuje i njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata.

Biće svega toga, naravno. Pre nego što krenemo na turneju, bend zna zaista ogroman broj pesama, tako da možemo da sviramo sve što nam se u tom trenutku svira. Nijedan koncert nije isti, nikad nemamo jedinstvenu set listu za celu turneju“-  kaže Beth i obećava koncert koji će zadovoljiti i one koji je je najviše vole u bluesy izdanju, ali i one koji su željni dobre rokenrol svirke: „Napravićemo miks… Mislim da je dosadno kada je ceo koncert ‘hard’ ili obrnuto, kada je sve lagano.“

Beth Hart je rođena u Los Angelesu, a muzika je postala deo njenog života pre nego što je, kako sama kaže, postala svesna same sebe. Iako je prve albume izdala početkom devedesetih, pažnju javnosti privukla je 1999. godine singlom “LA Song (Out of This Town)”, nakon čega je njena karijera krenula uzlaznim putem.

Pre dve godine izdala je album „Better Than Home“, koji je odmah posle izlaska stigao do prvog mesta Itunes Blues liste, te dospeo na 4. mesto ukupne MOJO liste albuma godine. To joj je najpre otvorilo vrata klubova, a nakon toga i velikih koncertnih hala širom sveta.

U isto vreme emotivna i jaka, nežna i „surova“, ova harizmatična žena moćnog glasa i neverovatne energije nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da sama sa klavirom ili uz pratnju gitare peva najlepši blues, soul ili jazz, ili uz pratnju celog benda „prži“ ozbiljan rokenrol, ona daje celu sebe muzici i tom trenutku u kojem se povezuje sa svojom publikom. Ta sirova emocija koju emituje na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre muzike širom sveta zaljubljuje u nju, i zbog kojeg je i interesovanje srpske publike za njen koncert u Beogradu ogromno!

Informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!