MORTAL KOMBAT – ANTIEVROVIZIJSKI KONCERT Hala sportova Ranko Žeravica – karte

 

MORTAL KOMBAT – ANTIEVROVIZIJSKI KONCERT – karteINFO ORGANIZATORA (29.05.2020):

Poštovani prijatelji, 27.06.2020. je novi datum održavanja Antievrovizije! Koncert će biti na otvorenom, u ogromnom atrijumu Beogradskog sajma, kako bi ispunili sve propisane mere o fizičkoj distanci, itd. U periodu od 01.06. do 06.06. svi oni kojima ne odgovara novi datum događaja, moći će da vrate novac od ulaznica.Kupljene karte važe za novi datum, bez obzira što je na njima ispisan stari. Prvi kontigent se prodaje i dalje po ceni od 600 din. i nemoj da se stiskaš za lovu jer znamo da si dobio 100 evra!!! Zamolio bih sve prijatelje koji slušaju ovaj bend da podele ovu vest na svojim društvenim mrežama, to bi nam značilo puno jer nemamo previše vremena za reklamu. Za više informacija o povratu ulaznica, molimo vas da pošaljete email na office@tickets.rs

 

Deseti Antievrovizijski koncert i deseti rođendan benda Mortal Kombat!

 

27 JUN 2020 SUBOTA, 19:00ulaznice

INFO ORGANIZATORA (29.05.2020):

Poštovani prijatelji, 27.06.2020. je novi datum održavanja Antievrovizije! Koncert će biti na otvorenom, u ogromnom atrijumu Beogradskog sajma, kako bi ispunili sve propisane mere o fizičkoj distanci, itd. U periodu od 01.06. do 06.06. svi oni kojima ne odgovara novi datum događaja, moći će da vrate novac od ulaznica.Kupljene karte važe za novi datum, bez obzira što je na njima ispisan stari. Prvi kontigent se prodaje i dalje po ceni od 600 din. i nemoj da se stiskaš za lovu jer znamo da si dobio 100 evra!!! Zamolio bih sve prijatelje koji slušaju ovaj bend da podele ovu vest na svojim društvenim mrežama, to bi nam značilo puno jer nemamo previše vremena za reklamu. Za više informacija o povratu ulaznica, molimo vas da pošaljete email na office@tickets.rs


Datum: 18.05.2019. u 19č, subota
Mesto: Beograd, Hala sportova „Ranko Žeravica”

Deseti Antievrovizijski koncert i deseti rođendan benda Mortal Kombat!

Već deset godina zaredom grupa Mortal Kombat organizuje Antievrovizijski koncert u Beogradu, svake godine baš na dan održavanja finala Evrovizije i svake godine pred sve većim brojem ljudi u sve većim koncertnim prostorima.

Ove godine, Mortal Kombat će održati svoj najveći koncert u karijeri na kome će promovisati svoj četvrti album „Decenija”, koji je izdat za izdavačku kuću „Hardwired”. Koncert će biti održan 18. maja u beogradskoj Hali sportova „Ranko Žeravica”. Mortal Kombat je svoju publiku navikao na različita iznenađenja koja svaki nastup donosi, te je svaki Antievrovizijski koncert unikatan i drugačiji od prethodnog. Prvi kontigent ulaznica iznosi 600 RSD.

Mortal Kombat neguje žestoki zvuk koji predstavlja kombinaciju metala i panka, a celu sliku zaokružuju beskompromisnim stavom i tekstovima u kojima se obračunavaju sa svim aspektima našeg društva i naše sumorne današnjosti, pritom ne štedeći apsolutno nikoga!