RAG’N’BONE MAN – Hala Sportova Ranko Žeravica – Karte

 

RAG’N’BONE MAN

GRANDE RESERVE TURNEJU I DOLAZI U BEOGRAD!

06. maj 2018.

Hala Sportova “Ranko Žeravica”

Cene ulaznica 2800 parter, 3400 tribina i 3800 VIP. 

Dobitnik BRIT i Echo nagrada, Rory Graham poznatiji kao Rag’n’Bone Man poći će na dugo očekivanu Grand Reserve turneju po Evropi sledeće godine.

Rag’n’Bone Man ima zakazane nastupe u martu, aprilu i maju 2018. godine u 20 evropskih zemalja među kojima je i Srbija, a turneja počinje u Francuskoj.

Autor multii-platinastog albuma “Human” i istoimene pesme koja ima više stotina milona Youtube pregleda i koja je bila apsolutni iTunes hit u 46 zemalja i provela na mestu broj jedan punih pet nedelja na evropskoj listi singlova nastupiće u Beogradu 06. maja, 2018. u Hali Sportova “Ranko Žeravica” sa početkom u 20 časova.

Rag’n’Bone Man je počeo da se bavi muzikom sa 15 godina I njegova ljubav prema blues i rap muzici se razvila u nešto potpuno drugačije i veće kada je ohrabren od oca počeo da nastupa sa The Rum Committee po Engleskoj u rasprodanim dvoranama što ga je dovelo do statusa zvezde i osvajanje dve BRIT nagrade od strane kritičara u 2017. godini.

Njegova muzika ima ogroman broj posvećenih fanova, njegovi koncerti su svuda rasprodati, njegov prepoznatljiv vokal i način pevanja ga potpuno izdvajaju iz mase ostalih izvođača i očekujemo da će u Beogradu napraviti concert za pamćenje!

 Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!