Buč Kesidi – ulaznice – Plato kod Pobednika na Kalemegdanu

 

Buč Kesidi – ulaznice

Plato kod Pobednika na Kalemegdanu
Kalemegdan, 11000 Beograd

Na koncertu u Beogradu, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu – na samom platou spomenika Pobednik, pored Buč Kesidi nastupiće i gosti čija imena ćemo kasnije objaviti. Koncert se održava u okviru Urban Sessions serijala čiji je pokrovitelj CEBEF. Broj ulaznica je ograničen, a koncert će se održati u skladu sa svim merama koje u tom trenutku budu na…

31 AVG 2021 UTORAK, 19:00

BUČ KESIDI KOD POBEDNIKA!

Sastav Buč Kesidi nastupiće 31. avgusta na ekskluzivnom beogradskom koncertu kod Pobednika!

Na koncertu u Beogradu, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu – na samom platou spomenika Pobednik, pored Buč Kesidi nastupiće i gosti čija imena ćemo kasnije objaviti. Koncert se održava u okviru Urban Sessions serijala čiji je pokrovitelj CEBEF. Broj ulaznica je ograničen, a koncert će se održati u skladu sa svim merama koje u tom trenutku budu na snazi u skladu sa odlukama Vlade Republike Srbije.

Buč Kesidi se vraćaju u Beograd prvi put od 2019. godine kada su rasprodali dve Amerikane i kada se tražila karta više. Bend je nedavno objavio i film “Buč Kesidi: Euforija uživo” koji je imao svoju bioskopsku premijeru širom regiona.

“Buč Kesidi” je, kako sami kažu, “levoruki disko pop-rok elektro boj bend duo” iz Pančeva. Čine ga prijatelji iz srednje škole Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), koji zajedno sviraju od 2013. godine. Početak uspeha benda vezuje se za 2016. godinu kada izbacuju prvi studijski album “Posesivno-ospulsivni hospul”.

Dve godine nakon toga, 2018. počinju da rade na novom albumu, na kom isprobavaju novi zvuk uz pomoć sintisajzera i semplova. Krajem 2018. godine izlazi singl “Nema ljubavi u klubu”, koji vrlo brzo postaje hit. Upravo on je bio prelomna tačka u karijeri benda.

Tokom 2019. godine objavili su još tri singla i spota – “Đuskanje ne pomaže”, “TIHO” i “Subota”, da bi krajem godine izašao i album “Euforija”.

Bend je dostigao regionalnu popularnost, o čemu svedoče milionski pregledi na You Tube-u, rasprodati koncerti, kao i nagrade za koje su nominovani i koje su osvojili. Neke od njih su nominacija IMPALE za Evropski nezavisni album godine, GODUM nagrada za najbolje mlade snage 2020, 2020 MAC Awards – Alternativna pop numera godine (za “Nema ljubavi u klubu”), ELLE Style Awards 2020 – Up-And-Coming Artist nagrada, RUNDA nagrada 2020 – Najbolja pesma (za singl “Nedelja ujutru”), Adria Muzzik Video Awards – Najbolji video (za spot za pesmu “TIHO”).

Na jesen 2020. godine objavili su vinil albuma “Euforija”. Limitirana serija od petsto crvenih ploča rasprodata je za nekoliko dana.

Izvor: Just Dance Doo

Ulaznice:
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke