NOUVELLE VAGUE Kalemegdan – plato kod Pobednika

 

NOUVELLE VAGUE

Pomera se koncert grupe Nouvelle Vague

Nov termin i lokacija:  30.07.2023. u Botaničkoj bašti “Jevremovac”

Koncert poznate francuske grupe Nuvel vag (Nouvelle Vague) pomera se na nov termin i menja lokaciju, biće održan 30. jula u Botaničkoj bašti “Jevremovac” (umesto prvobitno najavljenog 22. juna na Kalemegdanskoj tvrđavi).

Ulaznice za koncert na Kalemegdanu važe i za koncert 30. jula u Botaničkoj bašti, a ukoliko neko želi, može vratiti kartu na mestu na kome je ulaznica kupljena.

Ulaznice za koncert Nouvelle Vague mogu se nabaviti na Ticket Vision prodajnim mestima i onlajn na tickets.rs.

Nouvelle Vague  je unapredio pojam “cover benda” i počeo da oduševljava publiku koja gotovo zaboravlja originalne verzije kada čuje njihov zvuk.  Sa nekoliko studijskih albuma i opsežnim globalnim turnejama pod svojim imenom, Nouvelle Vague  je proslavio 19. godišnjicu, uz pauzu od nekoliko godina zbog situacije u svetu. Prva dva albuma grupe, Nouvelle Vague (2004) i Bande A Part (2006), definisala su njihov jedinstveni zvuk sa Bossa verzijama New Wave Classics-a. Njihov treći album NV3 (2009) sadržao je saradnju sa Martinom Gorom iz Depeche Mode, Ianom McCullochom iz Echo and the Bunnimen, Terri Hall iz The Specials i Barrijem Adamsonom. Kasniji hvaljeni albumi objavljeni su 2010, 2016. i 2019. godine, a bend je nastupao pred oduševljenom publikom širom sveta tokom svoje 19-godišnje karijere.  U 2018. produkcija Nouvelle Vague-a otkrila je da se bend vraća svojim korenima: akustična gitara, nekoliko klavijatura, malo ambijenta i dve pevačice (Mélanie Pain, Elodie Frégé i/ili Phoebe Killdeer). Sa nedavnom smrću osnivača Olivijea Liboa, postava benda je ponovo preuređena.

 

Nouvelle Vague  nastupaju 30. jula u Botaničkoj bašti “Jevremovac” od 20.30.

22. jun 2023, četvrtak 21:00

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.