PLANETA MAJMUNA – REVOLUCIJA – Kalemegdan – Tereni KK Crvena Zvezda

PLANETA MAJMUNA - REVOLUCIJA - Kalemegdan - Tereni KK Crvena Zvezda, Tiket Klub
PLANETA MAJMUNA - REVOLUCIJA - Kalemegdan - Tereni KK Crvena Zvezda, Tiket Klub

PLANETA MAJMUNA – REVOLUCIJA

 Kalemegdan – Tereni KK Crvena Zvezda

Četvrtak, 17. Jul 2014 u 21:00h

Zbog jakog nevremena koje je zahvatilo Beograd, srpska premijera ovog dugoočekivanog filma na otvorenom pomera se za sutra

U korak sa svetom – Ekskluzivna premijera filma „Planeta majmuna: Revolucija“ na otvorenom!

Košarkaški tereni Crvene zvezde, mali Kalemegdan u 21h

Ljubitelji bioskopa na otvorenom biće u prilici da vide premijerno u sredu 16. jula uzbudljivo ostvarenje „Planeta majmuna: Revolucija“ na Košarkaškim terenima Crvene zvezde na malom Kalemegdanu u 21h. Karte za premijeru filma „Planeta majmuna: Revolucija“ mogu da kupe preko prodajne mreže Eventim-a po ceni od 450 dinara. Uz svaku kupljenu ulaznicu, posetioci će dobiti besplatne kokice.

Poklonici „sedme umetnosti“ uživaće u intrigantnoj priči o poreklu fiktivnog univerzuma Planete majmuna. Kako je prethodni deo „Planeta majmuna: Početak” oborio sve rekorde gledanosti širom sveta pre tri godine, logično je bilo da studio „Twentieth Century Fox” pripremi uzbudljiv nastavak.

 „Planeta majmuna – Revolucija” prikazuje da nakon decenije od pojave smrtonosnog virusa koji je desetkovao ljudski rod situacija nije nimalo sjajna. Zajednica genetski modifikovanih majmuna, koje predvodi  šimpanza Cezar, raste i preuzima vođstvo na Zemlji, ali grupa ljudi koja je preživela katastrofalan virus preti da ih ugrozi. Jedno vreme vladao je osetljiv i kratkotrajan mir, ali su se dve strane na kraju ipak našle na ivici rata koji će odrediti dominantnu vrstu na planeti.

Novo ostvarenje u serijalu „Planeta majmuna” snimano je na otvorenom posebnom tehnologijom i 3D kamerama i predstavlja jedan od najambicioznijih filmova koji je snimljen na taj način.

U borbi u kojoj su suprotstavljeni čovek protiv majmuna, reditelj filma „Planeta majmuna: Revolucija“ Met Rivs, okupio je glumačke zvezde Geri Oldmana, Džejsona Klarka, Keri Rasel i Endija Serkisa.

Nakon premijere u Beogradu, publika u zemlji biće u prilici da vidi film „Planeta majmuna: Revolucija“ u 2D i 3D tehnici od 17. jula u bioskopima.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!