MASSIMO SAVIĆ – ulaznice Bitefartcafe – Summer Stage

 U 35-godišnjoj karijeri Massima bilo je nekoliko važnih, presudnih trenutaka, a jedan od njih zasigurno je album Vještina.

Vještina Boutique – naziv je nastupa u sklopu koga Massimo nastupa u pratnji trija – u sastavu Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović.

Ovo je savršena prilika da Massimo još jednom pokaže zašto je jedan od omiljenih muzičkih umetnika, a plan mu je da uz pesme sa slavnog albuma Vještina izvede i neke od svojih najvećih hitova koji su nastali u proteklih 15 godina.

“Odabrao sam tri vrsna muzičara da me prate na ovom nastupu i siguran sam da ćemo publici priuštiti jedinstven događaj” – najavio je Massimo.

Moguća je izmena početka koncerta kako bi se vreme uskladilo sa aktuelnim merama. Molimo vas da prilikom kupovine karata ostavite svoj kontakt ukoliko želite da vas obavestimo o promenama. Sve promene će biti ažurirane na www.bitefartcafe.rs i na društvenim mrežama kluba Bitefartcafe.

Sve karte su za stajanje. Moguće je izvršiti rezervaciju barskih stolova i separea nakon kupovine karte, na broj: 063594294

Gornji deo podrazimeva plato bliži bini koji je za 3 stepenika viši od donjeg dela. Donji deo je dalji od bine i za 3 stepenika niži. Samim tim je vidljivost bine smanjena.

Izvor: Novi Bitefartcafe

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!