51. BEMUS – GUDAČKI ORKESTAR & BIG BEND RTS – KOMBANK DVORANA, Kolarčeva zadužbina, Sava centar – karte

51. BEMUS – GUDAČKI ORKESTAR & BIG BEND RTS

KOMBANK DVORANA, Sala 1
Dečanska 14, 11000 Beograd

Duško Gojković, džez trubač, aranžer i kompozitor, tokom bogate karijere stekao je istinsku prepoznatljivost na svetskoj džez sceni.

07 OKT 2019 PONEDELJAK, 20:00

Ponedeljak, 7. oktobar, Kombank dvorana u 20.00

GUDAČKI ORKESTAR & BIG BEND RTS

DUŠKO GOJKOVIĆ, truba, sa triom

STJEPKO GUT, truba

Duško Gojković, džez trubač, aranžer i kompozitor, tokom bogate karijere stekao je istinsku prepoznatljivost na svetskoj džez sceni. Posle studija na Muzičkoj akademiji u Beogradu karijeru nastavlja sa najčuvenijim džez umetnicima svih epoha i nacija, izgrađujući sebe i svoj zvuk do svetske prepoznatljivosti na preko 30 albuma.

Scenu Kombank dvorane Duško Gojković će deliti sa svojim trijom sastavljenim od vrsnih džez majstora, Stjepkom Gutom, našim takođe čuvenim trubačem, kao i Big bendom i Gudačkim orkestrom Muzičke produkcije RTS.

 

51. BEMUS – VANESA MEJ

Vanesa Mej, među publikom okarakterisana i kao pop ikona klasične muzike, pomerila je muzičke granice u 16. godini objavljivanjem prvog „pop“ albuma Violin Player, stvarajući neuobičajen stil kombinovanjem klasičnog, pop, džez i tehno zvuka, ali i upečatljivim scenskim izgledom.  više

10 OKT 2019 ČETVRTAK, 20:00

Četvrtak, 10. oktobar, Sava centar u 20.00

VANESA MEJ, violina i kamerni ansambl

Vanesa Mej, među publikom okarakterisana i kao pop ikona klasične muzike, pomerila je muzičke granice u 16. godini objavljivanjem prvog „pop“ albuma Violin Player, stvarajući neuobičajen stil kombinovanjem klasičnog, pop, džez i tehno zvuka, ali i upečatljivim scenskim izgledom. U Ginisovu knjigu ušla je kao najmlađi instrumentalista koji je snimio violinske koncerte Betovena i Čajkovskog, a njen kultni aranžman Bahove Tokate i fuge u de molu i dalje je jedna od najslušanijih klasičnih numera ikada. Sa prodatih preko 10 miliona albuma širom sveta, smatra se jednim od najzanačajnijih violinista koji su obeležili svet interpretacije kraljice instrumenata.


Utorak, 8. oktobar, Kolarčeva zadužbina u 20.00

LJUBIŠA JOVANOVIĆ, flauta – 40 godina umetničkog rada

KAMERATA SERBIKA

Dirigent: IGOR GRUPMAN

Solisti: JUBIN KIM, flauta, GUOLIANG HAN, flauta

Flautista LJubiša Jovanović jedan je od naših najznačajnijih i najaktivnijih muzičkih umetnika. Ovim koncertom on obeležava 40 godina umetničkog rada posvećenog vrhunskom koncertiranju, ali i pedagogiji, dirigovanju i neumornom angažmanu u radu sa mladima. Gosti na ovim koncertu biće velike internacionalne zvezde – flautisti Jubin Kim iz Južne Koreje, prvi flautista berlinskog Koncerthausa i najmlađi pobednik Takmičenja u Ženevi, i Guoliang Han iz Kine, prvi flautista Kineskog Nacionalnog simfonijskog orkestra i profesor flaute na pekinškom Centralnom muzičkom konzervatorijumu.

51. BEMUS – DMITRIJ SINKOVSKI

Upoznajte Dmitrija Sinkovskog – violinistu koji peva! Ovaj nesvakidašnji muzički genije ne samo da je vrhunski violinista, već i svojim glasom kontratenora osvaja sve poštovaocestarog baroknog i ranoklasičnog repertoara donoseći bravurozne interpretacije bilo na svojoj violini
51. BEMUS – SLOVENAČKI KAMERNI ORKESTAR

Kolarčeva zadužbina, Velika Dvorana
Studentski trg 5, 11000 Beograd

Britanska violončelistkinja Natali Klajn je dospela u žižu muzičke javnosti osvajanjem titule Bi-Bi-Si Mladi umetnik godine 1994.

12 OKT 2019 SUBOTA, 20:00

Subota, 12. oktobar, Kolarčeva zadužbina u 20.00

KAMERNI ORKESTAR SLOVENAČKE FILHARMONIJE

Solista: NATALI KLAJN, violončeloSve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!