BALET NA LEDU – Labudovo jezero – Sava Centar – karte

BALET NA LEDU – Labudovo jezero

Sava Centar

20:30 ,
Friday, 7. Dec 2018

Balet na ledu “Labudovo jezero” u izvođenju Ruskog državnog baleta St.Peterburg

Team System Music 7.decembra 2018.godine u Sava Centru organizuje gostovanje Ruskog državnog baleta na ledu iz Sankt Peterburga. Ansambl Ruskog državnog baleta na ledu cine 30 klizača,pobednika na olimpijskim igrama, svetskih,evropskih I nacionalnih prvenstava, a u Beogradu će izvesti spektakularnu baletsku predstavu “Labudovo jezero” Petra Iljiča Čajkovskog.

Ruski državni balet jedan je od bisera Rusije, osnovan 1967.god. To je prva I trenutno jedina baletska trupa koja na specijalnoj ledenoj podlozi izvodi pravi klasičan balet u originalnim kostimima.

Članovi baleta kombinacijom umetničkog klizanja I klasičnog baleta osvajaju publiku širom sveta. Dosad su imali više od 7000 nastupa na najprestižnijim pozornicama sveta.. Londonski Royal Albert Hall, Sadler u Wells-u, Singapur Esplenade, Montreal Place des Arts,Cape Town Artscape, samo su neka od mesta u kojima je ovaj jedinstveni umetnički performans nagrađen ovacijama. Svaka predstava ovog čuvenog ruskog baleta prati bogata scenografija,kostimi I rasveta.

U ovom jedinstvenom muzičkom spektaklu  za celu porodicu , učestvovaće 30tak plesača, klizača čuvenog ruskog državnog baleta na ledu.

Gracioznost klizača, maštovita kostimografija I scenografija, specijalni efekti, vestine umetnika uz vanvremensku muziku Petra Iljiča Čajkovskog,, omogućiće publici uživanje u prvoklasnom umetničkom događaju koji oduševljava publiku širom sveta.

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!