DARKO LAZIĆ – Novi početak – Sava Centar – karte

 

DARKO LAZIĆ – Novi početak

Pre tacno desert godina u prepunoj Beogradskoj areni Darko Lazic je kao anonimni decak osvojio srca publike ali i njihove glasove I poneo titulu pobednika takmicenja Zvezde Granda u sezoni 2008/2009.

Pre tacno desert godina u prepunoj Beogradskoj areni Darko Lazic je kao anonimni decak osvojio srca publike ali i njihove glasove I poneo titulu pobednika takmicenja Zvezde Granda u sezoni 2008/2009. U trenucima kada je 15 hiljada ljudi aplaudiralo mladom pevacu, Darko je bio siguran da nikada nece izneveriti taj aplauz I ljubav publike koja mu i dan danas daje snagu da prebrodi sve ono sto zivot nosi.

Nakon prvog albuma usledili su brojni hitovi nastupi licni I profesionalni uspesi koje je trenutak nepaznje I neodgovornosti mogla zauvek da prekine teska saobracajna nesreca koju je Lazic preziveo.

Oziljci su bili teski pre svega oni koji se ne mogu videti golim okom. Uz Darka je bila porodicu, rodni Brestac kolege prijatelji I menadzer Mersed Hodzic. Svi su mu dali bezrezervnu podrsku I snagu da ponovo bude onaj decko iz Arene andjeoskog glasa.

Ipak najteze je kada te okolina osudi, kada se pokajes, kada ti oproste, da oprostis sam sebi.

U tim momentima vazno je da podelis zahvalnost koju osecas, a Darko Lazic je zahvalan.

Kako bi to osecanje podelio sa svima koje je mozda izneverio ili povredio, kako bi pokazao da nije zapostavio svoju publiku I ljude koji ga vole Lazic ce 29. Oktobara izaci na scenu Sava centra okruzen kolegama I odrzace koncert pod nazivom Novi Pocetak.

Za Darka ce to okupljanje biti bas to – Novi pocetak. Svi koji te veceri budu u Sava centru cuce njegove najvece hitove koje glas proizvode a dusa peva.

Novi pocetak je dogadjaj na kome ce publika dobiti aplauz od Darka I svih izvodjaca koji ce se te veceri popeti na scenu da pokazu da su prijatelji I kada je lepo I kada je tesko.

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!