DISCO OPERA – Sava Centar – karte

 

DISCO OPERA – karte

Sava Centar
Milentija Popovića 9, 11000 Beograd

U spoju muzičkih žanrova , a u interpretaciji Novosadskog Big Benda i Orkestra Opere SNP-a, publici će biti predstavljen još jedan ekskluzivni koncertni program.  više

TRENUTNI DOGAĐAJI

28 MAR 2019 ČETVRTAK, 20:30

Nakon spektakularnih koncerata krajem prošle godine pod nazivom “Rock opera“ , a pod dirigentskom palicom maestrabee gees Fedora Vrtačnika 28.3.2019. u Sava Centru očekuje nas novi spektal pod nazivom “DISCO OPERA”. Dogadjaj se organizuje u saradnji Novosadskog Big Benda i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta, uz podršku vokalnog sastava pod nazivom “Disco sisters”. Na programu koncerta zastupljeno je dvadesetak antologijskih muzičkih hitova iz perioda sedamdesetih i osamdesetih godina 20. veka, izvodjenih od najeminentnijih svetkih izvodjača čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzike . 28. marta ćemo imati priliku da čujemo numere koje su izvodili ABBA, Bee Gees, Michale Jackson, Bruno Mars, Stivie Wonder, Boney M i drugi, što ostavlja jak utisak da se radi o još jednom muzičkom spektaklu na našim prostorima.

U spoju muzičkih žanrova , a u interpretaciji Novosadskog Big Benda i Orkestra Opere SNP-a, publici će biti predstavljen još jedan ekskluzivni koncertni program. Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umetnički rukovodilac Novosadskog Big Benda, a kao vokalni solisti nastupaju Bojana Stomenov, Aleksandra Saška Janković, Zoran Šandorov i specijalni gosti. A sami muzičari ističu, biće ovo jedinstvena prilika da publika, bilo da su u pitanju generacije koje i danas čuvaju ploče kao relikviju ili su to nove generacije koje muziku upoznaju preko interneta, zajedno sa izvođačima peva hitove omiljenih i poznatih hitova.

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!