FRAJLE – Sava Centar

 

FRAJLE

Sava Centar

Petak, 8. Mar 2013 u 20:30h.

Popularni novosadski kvartet „The Frajle“ održaće veliki tematski koncert 08. marta u Sava centru u duhu svog studijskog prvenca „Naš prvi album sa putovanja“. Četiri vokala Marija, Nataša, Jelena i Nevena, poznate po svojim pažljivo pripremljenim nastupima sa atraktivnim kostimima, pored svojih hitova kao što su „Ich Liebe Dich“, „Štiklice“ i drugi, izvešće i neke od svojih atraktivnih i neobičnih obrada popularnih svetskih numera.

„Ovo je naš prvi koncert u Sava centru i radujemo se što je baš na ovaj datum! Žene su naša velika publika, ali tu je i jača polovina koja ih prati. Koncert će biti prava predstava, scensko putovanje, gde ćemo se zajedno sa publikom ukrcati u ekspres-vagon i putovati kroz vreme i note“, zajednički poručuju pred osmomartovski koncert Nevena, Jelena, Nataša i Marija.

Četiri dame udružuju svoje talente 2009. godine kada ih povezuje zajednička strast za muzikom, ali i teatrom, kabareom i generalno upečatljivim scenskim izrazom kojem teže u svojim neobičnim nastupima. Prvi spot za veliki hit na domaćoj sceni „Ich Liebe Dich“ objavljuju 2010. godine i od tog trenutka dobijaju pozive za nastupe širom Srbije i regiona, gde pored autorskih, uz dve gitare izvode i krajnje autentične obrade romantičnih, ali i energičnih pesama kojima publiku dižu na noge. Oduševljenje i priznanje daje im i Bajaga koji se 2010. penje na scenu i pridružuje Frajlama prilikom izvođenja njegove „Vesele pesme“ u beogradskom parku na Topličinom vencu. Sledeći singl „Štiklice“ objavljuju na leto 2011. godine, dok zbir svih iskustava i brojnih susreta sa publikom objavljuju na prvom albumu 17. septembra, naišavši na odličan prijem kod publike i domaćih radio stanica. Priznanje im stiže i kroz poziv da nastupe na prestižnim „Runjićevim večerima“ u Splitu 2012. godine, kao i gostovanje na koncertu Olivera Dragojevića na kojem im se, pred oko 15.000 posetilaca, pridružio i popularni kantautor Džiboni!

„The Frajle“ će osmomartovski praznik proslaviti na velikoj sceni Sava centra u jednoj pravoj teatarskoj atmosferi u kojoj će im društvo praviti i veoma atraktivni gosti na koncertu. Pored dve gitare i četiri ženska vokala, na velikom beogradskom koncertu, Frajlama će se pridružiti i razni muzičari na akustičnim instrumentima kao što su tamburice, kontrabas, violine, gitare, bubnjevi i perkusije.


FRAJLE - Sava Centar, Tiket Klub

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!