Garavi Sokak – Sava Centar

 

Garavi Sokak u Sava Centru

21. marta 2013. u 20:30h

Garavi sokak frontmena Baneta Krstića, održaće 21. marta do sada svoj najveći samostalni koncert u Beogradu, simbolično naslovljen “Koncert za novo proleće – Teci, teci Dunave u Sava centru”.

Bend čuven po hitovima “Skeledžija”, “Teci, teci Dunave”, “Kao je što sam tebe voleo”, “Biće bolje ako budeš tu”, “Neko neko ko je daleko”, “Ti znaš”, “Ponekad”, “Ko te ima taj te nema”… posle nekoliko godina uspešnih koncerata na prvi dan proleća u Domu sindikata, sada se seli u daleko prostraniji Sava centar, jer kako pesnički objašnjava Krstić: “Proleću je najlakše da tu nađe parking i sigurno stigne u Beograd.”

“Svake godine, tradicionalni koncert Garavog sokak se proda dosta brzo i mnogi, koji na dan koncerta pokušavaju da nabave ulaznice, ostanu bez njih. Tu često bude dosta onih koji doputuju iz regiona…Nije lepo da svi koji žele to veče ne mogu da podele sa nama. Sava centar će nam dati taj komfor”, kaže Krstić.

U Sava centru Garavi sokak će svirati najveće hitove sa predhodnih devet autorskih albuma, ali i premijerno jednu novu pesmu sa budućeg desetog albuma, na čijem pisanju i snimanju Krstić trenutno radi.

Bane je ovih dana  napisao twit: “Nemojte nikad biti sami u proleće, gledajte da vas uvek neko voli, ili bar vi nekog volite, jer kad su stvari same,, to je samo dobra tema za pesmu…i ništa više”, iz čega se može naslutiti da će upravo to biti nasov nove balade Baneta Krstića koju ćemo premijerno uživo čuti u Sava Centru: “Kad su stvari same”.

“Kao i uvek, sa nama će u Sav centru biti i ‘Tamburaši s kraja sveta’ iz sastava Ad libitum. Ove godine specijalni gosti biće Romski pevači sa dunavskih čardi, koji će svoja srca te noći otvoriti pred publikom u Sava Centru”, kaže Krstić.


Garavi Sokak - Sava Centar, Tiket Klub

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!