Hari Mata Hari – Sava Centar – karte

Hari Mata Hari – karte

14. april 2018

Sava Centar

Hari Mata Hari je bosanskohercegovačka pop grupa, koja sa preko 1000 održanih koncerata i 5 miliona prodatih albuma spada u jednu od najtiražnijih grupa na prostorima nekadašnje Jugoslavije.

Muzički sastav Hari Mata Hari osnovan je u jesen 1986. godine u Sarajevu, a dve godine kasnije, 1988. godine, grupa počinje da snima za zagrebački Jugoton i sledi serija uspešnih albuma: Ja te volim najviše na svijetu  1988. godine,  Volio bih da te ne volim 1989. godina  ,Strah me da te ne volim iz 1990. godine, čiji je tiraž bio rekordnih 700.000 primeraka.

Na izuzetno jakoj pop sceni kasnih osamdesetih, pesme sastava Hari Mata Hari su uvek bile pri samom vrhu muzičke lestvice . Na turnejama su im gostovale La Toja Džekson i Sabrina. Hari Mata Hari su na tri „MESAM-a“ za redom (1989, 1990. i 1991) osvajali titulu najbolje pop grupe SFRJ. Pripale su im i nagrade za pesmu godine, kao i „Oskar popularnosti“

Poznati su po desetinama ljubavnih balada sa jakim primesama lokalnog zvuka koje su postigle izuzetan komercijalni uspeh i ostale evergrin hitovi. Krunu uspeha predstavljalo je osvajanje trećeg mesta na Pesmi Evrovizije 2006. godine u Atini, sa pesmom Lejla, koju je komponovao Željko Joksimović.

Snimio je duete sa našim najvećim zvezdama- Safetom Isovićem, Harisom Džinovićem, Dinom Merlinom, Ninom Badrić, Tajči, Ivanom Banfić, Hankom Paldum, Halidom Bešlićem, Kemalom Montenom, Draganom Mirković… i pevao sa sarajevskom filharmonijom, te na koncertima sevdaha.

U svojoj karijeri Hari se sve više okreće autorskom radu i svojim pesmama pomaže i karijere drugih zvezda- Nine Badrić, Emine Jahović, Severine, Lepe Brene…

2008. godine nastaje album “Sreća”, kojim Hari ostvaruje dečački san- koncert na stadionu Koševo.

2016. godine izdaje  novi album „Ćilim“ koji donosi  nekoliko novih hitova “Staromodan tip” i “Ćilim”a koji su muzički kritičari okarakterisali kao možda i najbolji u dosadašnjoj karijeri.

Danas grupu čine Hari Varešanović (vokal), Izudin Izo Kolečić (bubnjevi, udaraljke), Karlo Martinović (solo gitara, prateći vokal) i Nihad Voloder (bas-gitara, prateći vokal).

Publika u Srbiji će imati priliku da uživa u starim i novim hitovima Hari Mata Harija 14.aprila u Sava Centru u Beogradu.

 Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!