HOR BEČKIH DEČAKA – Sava Centar

HOR BEČKIH DEČAKA

Sava Centar

Saturday, 21. May 2016 u 20:00h

Centar beogradskih festivala – CEBEF s ponosom predstavlja:

 Svetska muzička atrakcija

HOR BEČKIH DEČAKA

Sava centar, subota, 21. maj 2016. godine, u 20.00 časova

 Nakon više od trideset godina, slavni Hor bečkih dečaka, jedan od najprepoznatljivijih kulturnih brendova i „ambasadora“ Austrije i grada Beča, nastupiće pred beogradskom publikom 21. maja 2016. godine u Velikoj dvorani Sava centra.

Hor je osnovan 1498. godine i nastupao je sve do 1918. isključivo na carskom dvoru u Beču. Današnji naziv hor nosi od 1922. godine, a od 1926. pronose radost horskog pevanja na turnejama širom sveta.

Hor bečkih dečaka poznat je kako po jedinstvenom zvuku, tako i po prepoznatljivoj garderobi – stilizovanim mornarskim odelima. Njihova umetnost, ali i čista dečija energija, razgaljuju srca slušalaca od Evrope do Japana, od Amerike do Kine, i svuda drugde gde nastupaju.

Na beogradskom koncertu predstaviće jedan od svojih najpopularnijih projekata koji nosi naziv Put oko sveta za 80 minuta. Ovaj program je veoma raznovrstan i obuhvata pesme u rasponu od narodnih, preko klasičnih i pop numera, iz svih zemalja koje je posetio Filijas Fog, junak čuvenog romana Žila Verna, koji je poslužio kao inspiracija za kreiranje ovog programa: to su pesme iz Engleske, Francuske, Italije, Indije, Kine, Japana, Irske i Amerike.

Ovo nesvakidašnje gostovanje jednog od najvećih austrijskih brendova i planetarno poznatog umetničkog sastava, nesumnjivo će izazvati izuzetno interesovanje javnosti i medija. Biće to svakako muzički i kulturni događaj godine, koji će imati ogroman odjek ne samo u Beogradu i Srbiji, već i u regionu. To je prava prilika za pozicioniranje brendova iz privrede preko transfera imidža sa brendovima iz oblasti kulture i umetnosti.

Informacije za karte:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!