Klapa Cambi – Sava Centar – karte

Klapa Cambi – karte

15.12.2017.

Sava Centar

15.decembra u Sava Centru nastupiće najbolja i najviše nagrađivana  dalmatinska klapa Cambi .

Ovo je njihov drugi nastup u Beogradu.2013 su imali koncert u prepunom Domu sindikata.

Evo kako je čuveni Peca Popović doživeo klapu Cambi te godine.“Ko nije bio,ima šta da žali,a ko je bio ima dužnost da svedoči.Triumf kakvom retko prisustvujemo.Zapljusnuo nas je i očarao jedan neodoljivo topli dalmatinski talas.“

Koncert počinje u 21 čas.Ulaznice za ovaj kulturni događaj mogu se kupiti na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventima.

Klapa Cambi iz Splita priznato je ime u svetu klapske muzike. Njihov dugogodišnji kvalitetni rad, rasprodani  nastupi , te brojne osvojene nagrade najbolje govore o zavidnom nivou klapskog izvođenja i odličnom prijemu kod publike.

Članovi ovog sastava su: 2 akademska muzičara, profesor kineziologije, lekar, dipl.ing računarstvo, građevinarstva, 2 vlasnika privatnih firmi, profesori bologije i hemije…….a iznad svega oni su ljudi privrženi porodici.

Priča o klapi Cambi započela je njenim osnivanjem 1986.godine u Kaštel Kambelovcu, a ime joj potiče od  splitske plemićke porodive Cambi koja je imala svoje posede na području cele Dalmacije. Klapa od 2007. godine deluje sa sedištem u Splitu.                .

Jedna od najnagrađivanijih i najpopularnijih dalmatinskih klapa doživela je kroz svoju istoriju brojne promene.

Klapa Cambi je nekoliko puta zaredom pobeđivala na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu i u Kaštelima.Posle toga trijumfovali su na međunarodnom festivalu horova u Veroni.

Istovremeno   Cambi započinje saradnju Z.S.Gibonnijem što je označeno kao revolucionarna prekretnica u klapskom svetu koja je odredila budući put delovanja klapa. Klapske grupe time prestaju izvoditi isključivo tradicionalne pesme, a obradama popularnih kompozicija (Zdravka Čolića,Nena Belana,Massima Savića……)dobijaju novu i mnogobrojnu mlađu publiku.

Novi milenij doneo je velike promene u klapi. Kao pevački lider dolazi vrhunski tenor Vladimir Garić koji predvodi klapu do novih priznanja.Snimaju se nosači zvuka,nastupa se pred prepunim dvoranama , gostuje u brojnim tv emisijama i o klapi se često piše pohvalno u pisanim medijima.

U pripremi je album sa obradama najvećih svetskih hitova. Klapa je upravo snimila video spot  svetskog hita “The show must go on”,  grupe Queen.

 Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!