LABUDOVO JEZERO – Sava Centar

LABUDOVO JEZERO - Sava Centar, Tiket Klub
LABUDOVO JEZERO - Sava Centar, Tiket Klub

LABUDOVO JEZERO

Sava Centar

09.06.2015. u 20h

LABUDOVO JEZERO - Sava Centar, Tiket Klub
LABUDOVO JEZERO – Sava Centar, Tiket Klub

RUSKI CARSKI BALET SA IZUZETNOM PREDSTAVOM IZ  “ZLATNOG FONDA”

Svetski poznata trupa ruskog carskog baleta  će oduševiti beogradsku publiku sa predstavom iz Zlatnog fonda ove fine umetnosti.U Sava Centru 09-og juna će na simboličan način biti predstavljena postavka trupe „Labudovo jezero“

„Labudovo jezero“ je predstava kojoj nije potrebno posebno predstavljanje-to je najpoznatiji balet  koji očarava publiku širom sveta svojom izuzetnom muzikom, dinamičnim i ekstremnim emocijama.U ulozi Odete i princa Zigfrida, beogradska publika će imati priliku da vidi primabalerinu Carskog ruskog baleta Linu Ševeljovu i njenog partnera Narimana Bekzhanova.Raskošne dekoracije i izuzetni kostimi su dodatna garancija za nezaboravno iskustvo,kao i zaštitni znak svih predstva najpoznatije privatne baletske kompanije u svetu.

Carski ruski balet je osnovan 1994 god. na incijativu legendarne balerine Maje Pliseckaje.Ime grupe je u znak sećanja na carsku porodicu,koja je imala veliki uticaj na razvoj ruske kulture uključujući i stvaranje Boljšoj i  Marinskog teatra, gde je rođena i rasla slava ruskog baleta.

Umetnici od samog početka rade sa profesorima-pedagozima najviše klase. Direktor tima Tarnada Gediminas nije samo umetnik sa neverovatnim temperamentom i fenomenalnom scenskom harizmom ,već i pedagog po zanimanju.To je jedini privatni balet koji i pored svih teškoća tokom „perestrojke“, ne samo preživeo već postao poznat širom sveta.Predstave ruskog carskog baleta napisane u „Zlatnom fondu“ svetske baletske umetnosti.

Carski ruski balet je oličenje jedinstva i integriteta ruske baletske škole, tradicija i kontinuitet koji se prenosi iz genercije u generaciju.Na njega ne mogu uticati  ni vreme ni mesto, odajući osećaj pravog kreativnog carstva.

„Labudovo jezero“ će biti predstavljeno publici 09-og juna,sa početkom  20:00 u Sava  centru u Beogradu.Karte su u prodaji   po cenama od 2200din, 2800din i 3300din.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!