MANAO CHINA DRUMS – Sava Centar

MANAO CHINA DRUMS - Sava Centar, Tiket Klub
MANAO CHINA DRUMS - Sava Centar, Tiket Klub

MANAO CHINA DRUMS

Sava Centar

Sunday, 15. Nov 2015 u 20:00h

CARSKI BUBNJARI ĆE ZAGRMETI BEOGRADOM OVE JESENI

MANAO-Drums of China po prvi put u Srbiji

Četrnaest talentovanih kineskinja će doneti ogromno uzbuđenje na sceni Sava Centra 15. novembra sa njihovim moćnim ritmom, strastću i temperamentom. Manao-Drums of China koji su otvorili i zatvorili Olimpijske igre u Pekingu 2008. godine, nastupiće po prvi put u Srbiji sa njihovim najnovijim performansom-„The return of the flying dragon(Povratak letećeg zmaja)“.Publika će imati priliku da pogleda neverovatan performans na bubnjevima, kombinujući spektakularni „light show“ , modernu tehnologiju i dugo čuvane tajne azijske umetnosti.

Tokom fantastične predstave osim različitih udaračkih instrumenata,biće predstavljeni nežni gudački instrumenti koji čine divan melodiski kontrast. Magični zvuk i ritam Manao-a će probudiće maštu i uveće publiku u potpuno novi misteriozni svet nalik snu.

Grupu na sceni predstavljaju prelepe, samouverene i moćne  žene sa tradicionalnim udaračkim instrumentima.Do sada su Manao-drums of China nastupali na sceni preko 14 godina, tokom kojih su svojoj publici priređivali nezaboravno iskustvo kroz kombinaciju tradicionalnog zvuka i modernog umetničkog šoua.Uz ostvareni uspeh u svojoj zemlji muzičari su takođe nastupali u Kanadi, SAD, Singapuru, Južnoj Africi, Evropi i Australiji, donoseći magiju dalekoistočne kulture na scenama širom sveta.

Neverovatan nastup Manao-bubnjeva Kine će vas ostaviti bez daha, zato obavezno dođite 15. novembra 2015. u Sava Centar ,sa početkom predstave 20 časova. Karte su u prodaji  po ceni od 2300, 2700 I 3400 dinara.

MANAO CHINA DRUMS - Sava Centar, Tiket Klub
MANAO CHINA DRUMS – Sava Centar, Tiket Klub

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!