MASSIMO SAVIĆ – Sava Centar

MASSIMO SAVIĆ - Sava Centar, Tiket Klub
MASSIMO SAVIĆ - Sava Centar, Tiket Klub

MASSIMO SAVIĆ

Sava Centar

Friday, 20. Feb 2015 u 20:30h

Pevač jedinstvenog glasa Masimo (Massimo) Savić održaće koncert 20. februara 2015. godine u beogradskom Sava centru, gde će promovisati predstojeći novi CD album, kog je pre nekoliko dana najavio hit singl “Ispod nekog drugog neba”.

Nekadašnji frontmen sastava Dorian Grey, koji se sredinom osamdesetih pročuo hitom “Sjaj u tami”, a potom pevač izuzetno uspešne solo karijere sa pesmama poput “Stranac u noći”, “Samo jedan dan”, “Zar više nema nas”, “Iz jednog pogleda”… planira do kraja januara 2015. godine objaviti novi album, za zagrebački Aquarius Records.

Novi album je odličan povod da se Masimo posle dve godine pauze vrati u svoju omiljenu beogradsku dvoranu – Sava centar:

Presretan sam što se vraćam u Beograd, jer je to grad kog jako volim i čija mi publika što se tiče emocija svaki put strahovito puno pruža. A emocija je ključna riječ za sve moje koncerte u Sava centru. Jednostavno, to je dvorana u kojoj se izuzetno dobro osjećam“.

Album je najavio krajem novembra singl “Ispod nekog drugog neba”, autora Predraga Pegija (P’Eggyja) Martinjaka koji je vec potpisao Masimove hitove “Iz jednog pogleda”, sa prethodnog CD albuma “Dodirni me slučajno” (2012), i “Suze su nam stale na put”.

MASSIMO SAVIĆ - Sava Centar, Tiket Klub
MASSIMO SAVIĆ – Sava Centar, Tiket Klub

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!