Miroslav Ilić – Sava Centar

Miroslav Ilić koncert

Sava Centar

Ponedeljak i Utorak, 10. i 11. Dec 2012 u 20:00h

Zakazan je treći koncert Miroslava Ilića 12.12.

 

Tradicionalni solistički koncert legende naše narodne muzike.

U želji da se na kraju godine ponovo sretne sa publikom koju izuzetno voli, a koja mu uvek istom merom uzvraća,  Miroslav Ilić već godinama organizuje izuzetno posećene i medijski propraćene rođendanske koncerte.

Ovoga puta postoji poseban razlog za veličanstven koncert, jer ćemo zajedno obeležiti 40 godina uspešne karijere Miroslava Ilića.

Popularni pevač je karijeru započeo 1972. godine i proslavio se pesmom ‘’Voleo sam devojku iz grada’’  i od tada, svojim glasom uvek iznova osvaja srca pravih poznavalaca dobre narodne muzike. Sa svojom vernom publikom ponovo će otpevati neke od svojih brojnih hitova koji predstavljaju evergreen narodne muzike: ‘’ Najlepša si kad se smeješ’’, ‘’ Naljutićeš me ti’’, ‘’ Bili smo drugovi’’, ‘’Tako mi nedostaješ’’ , ‘’Polomiću čaše od kristala’’, ‘’Prošlost moja’’, ‘’Selo je moja Amerika cela’’, ‘’Božanstvena ženo’’, ‘’Lidija’’…

Koliko je interesovanje medija i publike za ove nastupe, najbolje govori podatak da se sve ulaznice za koncerte rasprodaju u roku od nekoliko dana po puštanju u prodaju i da se uvek traži karta više!

Miroslav Ilić će na tradicionalnim rođendanskim koncertima nastupati uz pratnju orkestra Miše Mijatovića.

 

 

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!