mt:s Noć Reklamoždera – Sava Centar

mt:s Noć Reklamoždera - Sava Centar, Tiket Klub
mt:s Noć Reklamoždera - Sava Centar, Tiket Klub

mt:s Noć Reklamoždera

Sava Centar

Saturday, 20. Dec 2014 u 20:30h

mt:s NOĆ REKLAMOŽDERA 2014.

Ljubitelji reklama i svetske kreativnosti!

Pred nama je 15-a mt:s Noć Reklamoždera. Noć čije ideje slave milioni ljudi širom sveta, jedinstvena “LA NUIT DES PUBLIVORES!”. Noć na koju nestrpljivo čekamo godinu dana, naša “NOĆ REKLAMOŽDERA”.

20. decembar, SAVA CENTAR, od 20:30 časova biće mesto gde ćemo u reklamožderskom vedrom i kreativnom duhu proslaviti 15 godina beogradskih NOĆI i zajedno napraviti veliki party. I ove godine, posetioci će  uživati u najnovijem programu, najkreativnijih i najzanimljivijih reklama čiji program i ove godine potpisuje neumorni Jean Marie Boursicot, vlasnik najveće reklmoteke na svetu “JMB”, koja u svojoj arhivi čuva više od pola miliona reklama.

Tema 15. mt:s Noći Reklamoždera je Beograd grad kreativnosti i sjajnih ideja!

Grad u kome se prikazuje i ima  višegodišnju  vernost njegove publike. Grad čiji su kreativci autori brojnih reklama koje su obišle planetu, u okviru svetske turneje Noći Reklamoždera. Grad koji je u proteklih 15 godina postao jedan od vodećih gradova u svetu po posećenosti i koji je među prvih 10 na “Best to visit” listi Lonely Planeta za 2015. godinu. Grad čija je najbolja reklama kreativni i gostoljubivi duh njegovih građana.

Takođe, samo na ovoj NOĆI publika će imati priliku da pozdravi i sve one koji su na najlepši način reklamirali Srbiju 2014.

Specijalnu podršku domaćoj kreativnosti pružamo uručivanjem nagarade od strane PUBLIKE- NAJPOPULARNIJA DOMAĆA REKLAMA ove godine.

GLASANJE  POČINJE DANAS 20.NOVEMBRA NA SAJTU www.nocreklamozdera.com.

Ove godine je u konkurenciji  “TOP 33”,a proglašenje NAJ REKLAME  20.decembra u Sava Centru na Mt:s Noć Reklamoždera.

Prošlogodišnji pobednik – NAJ REKLAMA 2013 je bila reklama “Domaćinski” za brend Chipsy.

U kategoriji za reklamu DECENIJE publika je dala najviše glasova reklami “Deset godina u vezi sa Vama” kompanije Telekom Srbija.

Cena ulaznica :

Od 20.11 do 09.12. u pretprodaji 500 rsd.

Od 09.12 do 20.12. 700 rsd.

Samo na mt:s NOĆI REKLAMOŽDERA publika će imati mogućnost da interaktvino učestvuje u maštovitim promocijama koje će pamtiti do naredne godine.

Zahvaljući generalnom pokrovitelju manifestacije MT:S, biće to veče među prijateljima, gde ćete se osećati domaćinski garantuje CHIPSY, a da je ovo 3 u 1 veče mix reklama, muzike i dobre zabave gde nećete spavati uz nas obećava DONCAFE.

mt:s Noć Reklamoždera, noć na koju se čeka godinu dana, noć koja se pamti, noć u kojoj se sanja otvorenih očiju.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!