NENO BELAN i FIUMENSI UNPLUGGED – Sava Centar

NENO BELAN i FIUMENSI UNPLUGGED - Sava Centar, Tiket Klub
NENO BELAN i FIUMENSI UNPLUGGED - Sava Centar, Tiket Klub

NENO BELAN i FIUMENSI UNPLUGGED

Sava Centar

Nedelja, 1. Dec 2013 u 20:00h

Neno Belan i Fiumensi potvrđuju da su jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu. Posebno pripremljenim unplugged koncertima, sa nizom muzičkih gostiju, oni oduševljavaju publiku gde god da nastupe.
Kao jedan od vodećih kantautora, iza kojeg je veliko iskustvo na sceni, Neno Belan  zajedno sa Fiumensima i gostima na koncertima , sipa hitove u novim aranžmanima i time iz pesme u pesmu podize atmosferu kod publike .
Neno  koncerte  otvara pesmom ‘Dani ljubavi’ uz pratnju basiste Olje Dešića, a sa svakom sledećom pesmom na pozornici  im se jedan po jedan pridružuju i ostali članovi Fiumensa, Vedran Križan i Leo Rumora, pa zatim članovi proširenog benda i muzički gosti koji će za ovakve  koncerte  dodatno pojačati bend . Na pozornici  se, u pravom unplugged okruženju, izmenjuju  brojni gitaristi, perkusionisti, violinisti .

Klapa Kampanel peva sa Nenom pesme Srce od leda, Divojka sa juga, Galeb i Oceani ljubavi.

Za koncert u Sava Centru Neno će dovesti ženski gudački kvartet iz Zagreba, a specijalno iznenađenje biće gosti iz Srbije.

Belan je brojnim hitovima već odavno opravdano zaslužio svoje mesto u vrhu regionalne scene, ali  to mu ne smeta da na ovim unplugged koncertima, ponovo sa jednakim žarom otapa ”srca od leda”, stvara ”rock galamu”, ”priča o ljubavi” …..

NENO BELAN i FIUMENSI UNPLUGGED - Sava Centar, Tiket Klub
NENO BELAN i FIUMENSI UNPLUGGED – Sava Centar, Tiket Klub