RADE ŠERBEDŽIJA – Sava Centar

RADE ŠERBEDŽIJA – UZALUD JE BUDIM

27. decembar 2016

Sava Centar

Rade Šerbedžija sa svojim orkestrom „Zapadni kolodvor“  održaće koncert  27.decembra u Sava Centru u Beogradu.  Koncert pod nazivom „Uzalud je budim“ obećava veče  puno muzike, romantičnih stihova i šarma.

Očekuju se gosti iz sveta filma i muzike.

Rade Šerbedžija rođen je 1947 godine . Na Akademiji  za pozorište i film u Zagrebu diplomirao je 1969. godine, a odmah potom dobija angažman u pozorištu.  Nadaren, posebne glumačke tehnike, i temperamenta  , sugestivan , izuzetne dikcije,  biva zapažen kao izvanredan glumac  koji sa lakoćom izvodi kako fizički najteže scene u pozorištu (uloge u Hamletu, Ričardu trećem….)  , tako i  uloge kojim osvaja publiku glumeći u filmovima koji obrađuju ratne, kao i savremene teme . Jedan je od najboljih i najpopularnijih naših jugoslovenskh glumaca koji je izgradio internacinalnu karijeru glumeći u raznim filmskim žanrovima i pozitivne i negativne likove.

Objavio je zbirke pesama „Promjenljivi „ i „Crno,crveno“.

Snimio je zavidan broj muzičkih albuma, kako studijskih,  tako i albuma uživo .Neki od najpoznatijih su:  „Ne daj se Ines“,“ Ponekad dolazim, ponekad odlazim“, „Orihi orihi“, „Imam pjesmu za tebe“, „Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor“.

Za koncert u Beogradu , ulaznice se mogu nabaviti po cenama od: 1.700, 2.000, 2.300, 2.700 dinara.

Koncert  počinje u 20 časova.

 Informacije za karte:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete poruciti preko Tiket Kluba!