Saša Matić – Sava Centar

Saša Matić - Sava Centar, Tiket Klub
Saša Matić - Sava Centar, Tiket Klub

Saša Matić

Sava Centar

 9. Mar 2016 u  20:00h

 

Već dve decenije, Saša Matić važi za jednog od najboljih pevača na našoj muzičkoj sceni, koji je taj imidž izgradio zahvaljujući svom velikom profesionalizmu, harizmatičnosti, dobrim pesmama i izvanrednom i jedinstvenom glasu.

Saša Matić se velikom brzinom probio do zvezda, zahvaljujući dobrom glasu i pesmama. Završio je nižu i srednju muzičku školu, a prvi susret sa publikom imao je davne 1994. godine u Beogradu. Odmah po snimanju prvog albuma 2001.godine, održao je spektakularan koncert u prepunom Domu Sindikata sto je potvrdilo njegov kvalitet i popularnost jer su retki oni koji samo jednim albumom steknu ogromno poverenje publike. Pobedio je na Budvanskom festivalu 2003. godine sa pesmom „Moj grad“, sa kojom je iste godine osvojio prvo mesto i na festivalu „Ohridski Trubaduri“ u Makedoniji. U to vreme, san svakog pevača je bio da do poslednjeg mesta napuni Sava Centar, što je Saši Matiću pošlo za rukom 2003. godine posle objavljenog trećeg albuma. Uspesi na festivalima se nastavljaju, prvo mesto na “I Grand festivalu” 2006.sa pesmom “Sve je na prodaju” kao i 2010.na “III Grand festivalu”sa pesmom “Nije ljubav trag na hartiji. 2012. godina obelezena je jos jednim koncertom u prepunom Sava Centru.  Snimio je mnogobrojne duete, gostovao velikom broju pevača na koncertima, osvojio mnogobrojne nagrade za pevača godine, hit godine i album godine…Njegovi veliki  hitovi su: „Maskara“, „Kad ljubav zakasni“,”Nadji novu ljubav”,”More tuge”,”Samo ovu noc”, „Neke ptice nikad ne polete“, „Ko te ljubi ovih dana“, „Ruzmarin“, „Poklonite mi nju za rođendan“, „Zver“, „Milo moje“, „Lagala je grade“… kao i mnogi drugi.

Nakon sada već zvanično rekordno rasprodate Kombank Arene za Dan žena, jedan od najboljih pevača današnjice, odlučio je da svojoj publici priredi još jedan koncert  ali ovoga puta u Sava centru.

Saša Matić će 9.marta, održati i drugi solistički koncert za redom, pod nazivom “Koncert za prijatelje” gde će publika imati prilike da uživa u idilicnoj atmosferi najlepšee koncertne dvorane u Srbiji.

“Nakon što su karte za koncert u najvećoj dvorani planule u rekordnom roku, zajedno sa svojim timom, odlučio sam da beogradskoj publici priredim još jedan spektakl za pamćenje.To je moja obaveza pošto jer, nažalost, ima mnogo onih koji nisu uspeli da dođu do ulaznica za concert u Areni. Odabrali smo da to bude Sava Centar, gde ćemo svi zajedno uživati 9.marta u malo drugačijoj i intimnijoj sceni nego u Kombank Areni, ali spektakl nikako neće izostati”, navodi Matić.

Kako se navodi u saopštenju Kamarad Produkcije,  ulaznice su u prodaji od četvrtka, 18. Februara po cenama od 1400 do 2000 dinara,  na prodajnim mestima “Eventima”.

Posle dva velika koncerta u Beogradu, Saša se priprema i za solistički koncert u Zagrebu, koncertnoj dvorani Lisinski, 21.maja.

Sve informacije i rezervacije:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Twitter: TiketKlub

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!