Sergej Ćetković – Sava Centar

Sergej Ćetković - Sava Centar, Tiket Klub
Sergej Ćetković - Sava Centar, Tiket Klub

Sergej Ćetković

Sava Centar

Friday, 28. i 29. Nov 2014 20:30h

 Nakon punih šest godina Sergej se ponovo vraća u kultni Sava Centar, gde je do sada održao ukupno osam koncerata ( 2006. godine tri koncerta i 2008. godine pet koncerata za redom)

Koncerte koje najavljuje za novembar Sergej će održati u intimnoj i pozorišnoj atmosferi i tada će izvesti svoje najpoznatije kompozicije. Uz vrhunsko ozvučenje, rasvetu, svetlosne efekte i puno pozitivne energije, pomenuti koncerti biće snimani i ovaj video zapis će biti emitovan u svom audio i video izdanju.

Posle petnaest godina profesionalne karijere pevača i kompozitora, Sergej Ćetković može da se pohvali uspehom istinskog umetnika i epitetom vrhunske pop zvezde. Ovu činjenicu podkrepljuju brojke, koje se vezuju za prodaju CD -a , posetama na koncertima ili bilo koji drugi parameter koji se uzima u obzir kad je muzička scena u pitanju.

Koncertni bilans Sergeja Ćetkovića biće sasvim upečatljiv ako navedemo samo neke egzaktne podatke o prodatim ulaznicama, odnosno o broju posetilaca koji su videli i čuli Sergeja proteklih godina. Po službenim informacijama kako na koncertnim turnejama tako i na nastupima bilo koje vrste, Sergeja je videlo vise miliona ljudi.

Prvu zvaničnu koncertnu turneju “Kad ti zatreba” pratilo je više od 100 hiljada posetilaca, dok aktuelnu turneju na kojoj poslednjih pet godina promoviše

 CD “2 minuta”, videlo je do sada u svim bivsim jugoslovenskim republikama, gde je nastupao, gotovo 300 hiljada ljudi.

Medijski bilans poslovnih aktivnosti Sergeja Ćetkovića u proteklom periodu graniči se sa fantastičnim rezultatima. On je danas istinska medijska ličnost. Njegova slika, plasirana kako u pisanim tako i u elektronskim medijima, simboliše uspesnog muzičara i umetnika sa izrazito moralnim osobinama. Za njegovo ime ne vezuje se nijedna afera, što je u današnjoj eri “pištoljskog” novinarstva veliki uspeh.

Više od sto hiljada fanova na zvaničnom forumu sajta Sergeja Ćetkovića i njegovom facebook-u koju je formiralo gotovo 400 hiljada njegovih fanova , svakodnevno komunicira i razmenjuje informacije o njegovoj muzici ( sajt je u protekle četiri godine posetilo milion ljudi).

Bezbroj najava, vesti, članaka i intervjua samo su deo press klipinga ovog poznatog muzičara. Njegovu poslednju koncertnu turneju “ 2 minuta ” prati više od 200 nacionalnih i lokalnih TV stanica, preko 200 radio stanica, a dao je nekoliko hiljada izjava i intervjua…

Njegove spotove, koji se “vrte” na televizijama širom regiona, videlo je u poslednjih pet godina blizu 20 miliona ljudi.

Na poziv i predlog  Radio televizije Crne Gore  Sergej Ćetkovic  je prihvatio da učesvuje i predstavlja Crnu Goru  na prestižnom  evropskom  takmicenju  pop muzike – Eurosong,  koje se održalo  od  6. do  10. maja 2014. godine u Danskoj, u Kopenhagenu.  Uz  ovacije publike ( na kladionicama važio je za jednog od favorita)  Sergej se plasirao u  finalno veče, kao prvi takmicar , a u konačanom plasmanu  medju 37 zemalja završio je  u “zlatnoj sredini” i time se dokazao kao jedan od  najboljih u Evropi. Pomenimo i to da je njegov spot za pesmu “Moj svijet”  u neformalnom  izboru (interno medju učesnicima)  proglašen najboljim spotom Eurosonga za 2014. godinu, a na You Tubu bio je treci po pregledima.

Dejan Petrović Big Band - Sava Centar, Tiket Klub
Dejan Petrović Big Band – Sava Centar, Tiket Klub

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!