SLAVKO BANJAC – Sava Centar – karte

SLAVKO BANJAC – karte

Sava Centar, Velika dvorana
Milentija Popovića 9, 11000 Beograd

Na radost publike i brojnih obožavatelja , Slavko Banjac se vraća na muzičku scenu koncertom koji će održati u Sava Centru 16.maja u 20 časova.

16 MAJ 2019 ČETVRTAK, 20:00

Na radost publike i brojnih obožavatelja , Slavko Banjac se vraća na muzičku scenu koncertom koji će održati u Sava Centru 16.maja u 20 časova.

Umetnik moćnog glas, čiji se hitovi poput “Daleko negde, ko zna gde”, “Uzmite dušu, uzmite sve”, “Ne verujem lepim ženama”, “Kasno je”, “Ja imam nekog, a ti si sam”, “Pevaću da te zaboravim” i danas rado slušaju uprkos dvodecenijskoj pauzi, ističe: ” U ovaj koncert i novi album sam utkao mnogo emocija i siguran sam da će publika to umeti da prepozna. To je moj povratak i novi početak.

Rođen u Trsteniku 17.10.1957.godine. Osnovno obrazovanje i osnovnu muzičku školu pohađao u Trstenuku. Srednje muzičko obrazovanje stekao u muzičkoj gimnaziji “Dr Vojislav Vučković” u Nišu 1976.godine, na teoretskom odseku.Tokom školovanja za budućeg profesionalnog muzičara izabrao je klavir kao prvi, a hornu kao drugi instrument.

Prvi solistički album izdaje 1987.godine pod nazivom “Jedini greh”, odmah zatim 1989.godine i drugi album “Ne truje me ovo vino”.

Slede albumi pod nazivom “Ej živote, što je uze” 1990.godine , “Pevaću da te zaboravim” 1991.godine, “Kasno je” 1993. godine, sa kog su se izdvojili veliki hitovi “Daleko negde,ko zna gde”, “Ne verujem lepim ženama”,”Kasno je” kao i “Uzmite dušu, uzmite sve”. 1994.godine objavljuje album “Ler” , a Iste godine snimio je i – duetsku pesmu sa Vesnom Zmijanac “Ja imam nekog, a ti si sam” koja potaje veliki hit.

Tokom svoje karijere uvek se nesebično i drage volje odazivao i učestvovao na mnogobrojnim humanitarnim koncertima.

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!