Snežana Đurišić – Sava Centar

Snežana Đurišić - Sava Centar, Tiket Klub
Snežana Đurišić - Sava Centar, Tiket Klub

Snežana Đurišić

Sava Centar

     23. februar 2015.god u 20h

U organizaciji Melos Estrade održava se još jedan dugoočekivani veličanstveni koncert narodne muzike.

Snežana Đurišić – jedna od najtalentovanijih pevačica narodne muzike, koju mnogi smatraju kraljicom narodne muzike na prostoru stare Jugoslavije, održaće solistički koncert 23.02.2015.god u Velikoj dvorani Sava Centra u Beogradu.

Snežana je sa sedam godina pobedila na festivalu “Studio 6 vam pruža šansu“, pevajući pesmu Lepe Lukić, a godinu dana kasnije snimila je prvi singl. Sa svega dvanaest godina je pevala na Titovom rođendanu u Domu omladine.

Tokom svoje karijere koja traje gotovo pola veka, snimila je više od dvadeset albuma i otpevala čuvene hitove, a najpoznatije pesme su: „Pričaj mi, pričaj“, „Između tebe i mene tama“, „Kaluđere“, „Naše tajne čuva vodenica“,“ Lepo ti je biti čobanica“, „Tri bunara“, „Vratiću se“, „Kleo se, kleo“, „Kuće male, krečene u belo“, „Odakle si sele“ i „Učiniću sve“.

U svojoj bogatoj karijeri koja traje decenijama dobila je brojne nagrade za interpretaciju na festivalima. Festivali na kojima je učestvovala su: Beogradsko proleće, Hit parada, Vogošća, Sarajevo, Šumadijski sabor, MESAM, Moravski biseri, Grand festival… Pesma „Niko me nije voleo kao ti“ na petom i poslednjem  Grand festivalu 2014. joj je donela pobedu.

Snežana Đurišić - Sava Centar, Tiket Klub
Snežana Đurišić – Sava Centar, Tiket Klub

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!