Steven Seagal – Sava Centar

Steven Seagal - Sava Centar, Tiket Klub
Steven Seagal - Sava Centar, Tiket Klub

STEVEN SEAGAL’S BLUES BAND

Sava Centar

24.06.2014.u 20h

Ovaj nosilac crnog pojasa sedmi dan i aikido majstor, objavio je svoj prvi album “Songs from the Crystal Cave” 2005. godine kombinujući bluz, pop, džez i rege na kome je usnu harmoniku svirao Stivi Vonder (Stevie Wonder). Album je bio među najprodavanijima na evropskom tržištu.  U narednom “Mojo Priest” iz 2007. ostao je veran bluzu a kritičari ga proglašavaju jednim od najboljih bluz albuma te godine u kojem se u punom svetlu iskazuje Sigalovo sviračko umeće.

Ljubav prema bluz muzici, Sigal neguje od detinjstva a mnogi bi se iznenadili činjenicom da se muzikom bavi mnogo duže nego glumom. Prvu gitaru dobio je u svojoj 12. godini i od tada bez prestanka svira bluz.

Sviranje je usavršavao godinama a ljubav prema muziciranju je delio i svirajući sa najuticajnijim bluz legendama među kojima su BB King, Bo Diddley, John Lee Hoker, Clarence “Gatemouth” Brown i  dr.

Njegov urođeni talenat i posvećenost bluzu je očigledan u muzici koju piše i svira. Čak je i legendarni BB King rekao: “Stiven je sjajan gitarista.”   

Malo kome je poznato da Sigal poseduje i jednu od najvećih kolekcija bluz gitara na svetu.

Ne propustite jedinstvenu priliku da uživo vidite zvezdu koja je do sada snimila preko 40 filmova, dve velike TV serije, poseduje crni pojas sedmi dan i Shihan u aikidu a učenici ga nazivaju “Take Sensei”, u ulozi u kojoj ga do sada nikada niste videli – sa gitarom i iza mikrofona!

Organizator koncerta je Arena Beograd!

 

Steven Seagal - Sava Centar, Tiket Klub
Steven Seagal – Sava Centar, Tiket Klub

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

 
Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!